Den 17. marts skal danmarksmesterskaberne for kokke afgøres for 31. gang. På dagen har de otte kokkefinalister 6 ½ time til at tilberede en 3-retters menu, der kan overbevise dommerpanelet om, at menuen skal gøre kokken til Årets Kok 2024.
Overdommeren for kokkekonkurrencen er den tidligere verdensmester, Kenneth Toft-Hansen, og han glæder sig over, at konkurrencen bliver afholdt og kan agere udstillingsvindue for hele branchen samt de nye talenter, der skyder op.
”Årets Kok betyder alverden for vores branche. Det er et udstillingsvindue, en legeplads og en inspirationskilde – simpelthen et festfyrværkeri af positiv energi. Konkurrencen fremhæver dem, der er dygtige, men lige så interessant er elevdelen, hvor man ser, hvem der har et særligt talent og hvem næste generation er. Det er et sted vi kan være stolte af og hvor vi viser, hvor fantastisk vores branche er,” siger Kenneth Toft-Hansen.
Vinderen af Årets Kok får 40.000 kroner, andenpladsen 10.000 kroner og tredjepladsen modtager 5.000 kroner.
Læs mere om finalisterne og konkurrencen her.
Det er gratis at opleve Årets Kok, og du kan hente dine billetter lige her.
Konkurrencen afholdes af HORESTA og 3F.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025