FoodExpo, der ligger lokaler til Årets Kok og Årets Tjener i år, har lejlighedsvist fået tildelt det Økologiske Spisemærke i sølv.
Konkurrencen er et af højdepunkterne inden for restaurantbranchen herhjemme, og i år har konkurrencekøkkenet, der bygges til formålet, ovenikøbet fået Det Økologiske Spisemærke i sølv.
At restauranten får Det Økologiske Spisemærke i sølv understreger branchens stigende bevidsthed og engagement i bæredygtige og kvalitetsbevidste fødevarevalg.
Det Økologiske Spisemærke findes i tre kategorier og et sølvmærke betyder, at 69-90 procent af den mad, der vil blive serveret under konkurrencen er økologisk.
Årets Kok og Årets Tjener bliver afviklet i Messecenter Herning som en del af FoodExpo d. 17. marts 2024.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Låneproblemer presser restaurantbranchen
30-04-2024
-
Strawberry overtager jysk hotel fra Scandic
30-04-2024
-
Go-hotellerne udvider med sit femte hotel
30-04-2024
-
Hotel Vejlefjord vil være Danmarks bedste arbejdsplads
30-04-2024
-
Forlystelsesparker bruger data til at fastsætte billetpris
30-04-2024
-
Vestkystaktør fortsætter fremgangen: Hvidbjerg Strand leverer nyt rekordregnskab
30-04-2024
-
Marienlyst Strandhotel har også brug for influencere
30-04-2024