For 20 år siden besluttede nordiske kokke at skabe et Nyt Nordisk Køkken, der skulle kunne måle sig med de største køkkener i verden. Men blev det Nye Nordiske køkken outdatet som barn, eller er der skabt et nyt verdenskøkken på 20 år?

Det bliver debatteret til Madens Folkemøde fredag den 31. maj klokken 17:00 på Markscenen, hvor HORESTA modererer debatten.

Her vil du kunne høre om det nye Nordiske Køkken fra kokkene bag manifestet, Claus Meyer og Erwin Lauterbach, i samtale med kok og medlem af uddannelsesudvalget for Gastronomuddannelsen, Rasmus Rasmussen, og professor emeritus i gastrofysik og kulinarisk fødevareinnovation, Ole Mouritsen.

Her vil de blandt andet komme ind på, hvordan det 20 år gamle manifest kan udvikle Maddanmark fortsat.

Madens Folkemøde 2024 løber af stablen på Engestofte Gods på Lolland-Falster den 31. maj til 1. juni.

Du finder programmet for hele arrangementer på madensfolkemode.dk

Claus Meyer: ”Nomas lukning kommer til at koste”

For 20 år siden brød restaurant Noma igennem den gastronomiske lydmur og gjorde Danmark verdensberømt som gourmetland. Opskrifter med myrer og fermenteret græshoppe begejstrede internationale madturister og anmeldere, men nu har symbolet på Danmarks gastronomiske verdenssucces besluttet sig for at lukke for den klassiske restaurantdrift, skriver Jyllands-Posten.

Log ind