Der er et stigende fokus på CO2-beregninger, og derfor er mange turistvirksomheder gået i gang med at beregne deres udledninger, blandt andet i forbindelse med Green Key og øvrige miljømærkninger.
Men det er ikke nemt og der findes faldgruber, som er værd at være opmærksom på. Så hvordan sikres gode beregninger? Hvad kan beregningerne bruges til? Hvordan spiller de sammen med ESG? Og hvordan får man kommunikeret sine grønne initiativer bedst?
Det tager vi fat på, på webinaret den 1. februar klokken 10:00-12:00.
Her kan du bl.a. se beregningseksempler med Klimakompasset, mens vi giver vores bud på, hvordan I kommer videre og får kommunikeret til jeres målgrupper.
Webinaret er gratis for HORESTA-medlemmer og virksomheder mærket med Green Key, Green Attraction m.fl.
Program for webinaret:
- Beregningseksempler og nye funktioner ved brug af Klimakompasset
 v/ Jonas Dalgaard Nielsen, fuldmægtig, Klimakompasset og Erhvervsstyrelsen
- Brug af klimakompasset
 v/ HORESTA- og Green Key-medlem, TBQ
- ESG-data og Science Based Targets-initiativet
 v/ Mai-Britt Jensen, HR & Sustainability Direktør, Comwell
- CO2-beregninger på Experimentarium
 v/ Nika Bellchambers, undervisningsmedarbejder og Rasmus Gynther Olsen, Teknisk chef
- Forslag til hjælp til selvhjælp for CO2-beregninger
 v/ Mikal Holt Jensen, miljøchef, HORESTA og sekretariatsleder for Green Key m.fl.
- Klimaskove i nærheden af jer
 v/ Trine Kromann, Chefkonsulent, Klimaskovfonden
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
- 
                            Unge hotel- og restauranttalenter hædret på HORESTA Årsdag 202531-10-2025 
 
- 
                            Fremtiden i fokus på rekordstor årsdag hos HORESTA31-10-2025 
 
- 
                            Rasmus Munk fra Alchemist vinder The Best Chef Awards for andet år i træk31-10-2025 
 
- 
                            Regeringen vil investere i turisme og stramme grebet om Airbnb31-10-2025 
 
- 
                            Nu åbner Rox Resort i Køge31-10-2025 
 
- 
                            Danhostel finder ny direktør med kædeerfaring31-10-2025 
 
- 
                            Fire arkitektteams i kapløb om nyt verdensarvscenter i Roskilde31-10-2025 
 
- 
                            Støj fra restaurantgæster skaber splid i Indre By31-10-2025 
 
