Der er et stigende fokus på CO2-beregninger, og derfor er mange turistvirksomheder gået i gang med at beregne deres udledninger, blandt andet i forbindelse med Green Key og øvrige miljømærkninger.
Men det er ikke nemt og der findes faldgruber, som er værd at være opmærksom på. Så hvordan sikres gode beregninger? Hvad kan beregningerne bruges til? Hvordan spiller de sammen med ESG? Og hvordan får man kommunikeret sine grønne initiativer bedst?
Det tager vi fat på, på webinaret den 1. februar klokken 10:00-12:00.
Her kan du bl.a. se beregningseksempler med Klimakompasset, mens vi giver vores bud på, hvordan I kommer videre og får kommunikeret til jeres målgrupper.
Webinaret er gratis for HORESTA-medlemmer og virksomheder mærket med Green Key, Green Attraction m.fl.
Program for webinaret:
- Beregningseksempler og nye funktioner ved brug af Klimakompasset
v/ Jonas Dalgaard Nielsen, fuldmægtig, Klimakompasset og Erhvervsstyrelsen - Brug af klimakompasset
v/ HORESTA- og Green Key-medlem, TBQ - ESG-data og Science Based Targets-initiativet
v/ Mai-Britt Jensen, HR & Sustainability Direktør, Comwell - CO2-beregninger på Experimentarium
v/ Nika Bellchambers, undervisningsmedarbejder og Rasmus Gynther Olsen, Teknisk chef - Forslag til hjælp til selvhjælp for CO2-beregninger
v/ Mikal Holt Jensen, miljøchef, HORESTA og sekretariatsleder for Green Key m.fl. - Klimaskove i nærheden af jer
v/ Trine Kromann, Chefkonsulent, Klimaskovfonden
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA Play: HimmerLand - Klar til fremtiden
03-07-2025
-
Hvornår er en medarbejder handicappet?
03-07-2025
-
Nyhedsbrevet går på sommerferie – lidt i hvert fald
03-07-2025
PRESSEKLIP
-
Noma planlægger pop up-eventyr i Los Angeles i 2026
03-07-2025
-
Tidligere Årets Kok bliver ny gastronomisk chef på Hotel Alsik
03-07-2025
-
VisitDenmark satser bredere: Udvider markedsføring til 14 lande
03-07-2025
-
Ny rekrutteringsaftale vækker optimisme på overenskomstdækkede hoteller
03-07-2025
-
Danske hoteller inviteres med i søgsmål mod Booking.com
03-07-2025
-
Subway ruller nye restauranter ud i danske storcentre
03-07-2025
-
Ny adm. direktør skal styrke Meyers’ bundlinje
03-07-2025
-
Campingkæde udvider med femstjernet plads i Bayern
03-07-2025
-
Dragsholm Slot lander endnu et år med millionunderskud
03-07-2025