Som medlem i HORESTA har du sikkert mødt, talt eller mailet med en del af de medarbejdere, der hver dag arbejder for at forbedre forholdene for jer og branchen.

Vi vil selvfølgelig gerne have, at I kender os alle sammen. Derfor kan du i en række medarbejderportrætter møde folkene bag HORESTA og få sat ansigt på stemmen i telefonen eller mailsignaturen, og blive klogere på, hvad vi hver især kan gøre for dig.

Følg med vores nye serie ”VI ER HORESTA”, hvor vi hver måned indstiller rampelyset på to af husets medarbejdere. Du kan følge med på HORESTAs Instagramkonto, hvor det første portræt ligger klar – og lige præcis dén medarbejder er de fleste stødt på.

Bellagroup Ansætter ny salgsdirektør

Kampen om gæsterne er blevet hårdere i hovedstaden i skuldersæsonen. Derfor styrker Bellagroup nu sit salgsteam med en ny direktør, som skal bidrage med analytisk tæft.

40 år ved roret: Ulla fejrer fire årtier som hotelejer

Aalbæk gl. Kro, i dag kendt som Aalbæk Badehotel, har rødder tilbage til 1818 og rummer en rig og farverig historie. Den 1. maj i år kan ejeren og restauratøren Ulla Mosich fejre sit 40-års jubilæum, en bemærkelsesværdig præstation i restaurationsbranchen.

Log ind