For enden af den snoede hovedvej i feriebyen Femmøller, hvor vejene til Mols, Ebeltoft og Djursland mødes, ligger Molskroen i et gammelt bindingsværk med udsigt over Ebeltoft Vig.
Her er der fokus på at give gæsterne en oplevelse ud over det sædvanlige med udgangspunkt i naturen, siger sales og operations manager på Molskroen, Sarah Evar.
”Værtskabet er på det højeste plan, lige fra du kommer ind af døren og til du går igen. Vi inviterer ind i et univers med mange oplevelser. Vi har gourmet-restauranten, vi har vores brasserie og værelser, hvor der er plads til at trække sig tilbage og bare nyde roen og de vanvittige smukke omgivelser.”
Hos Molskroen er der ingen tvivl om at naturen er omdrejningspunktet, når man booker et ophold, siger Sarah Evar.
”Vi bruger naturen rigtig meget her. Vi opfordrer gæsterne til at gå en tur langs stranden eller hoppe i vandet fra badebroen, komme ud i den smukke have eller gå en tur i bjergene. Oveni i det får man mulighed for gastronomisk forkælelse fra man tjekker ind til man tjekker ud igen. Det er det, der gør vores sted så specielt.”
Bæredygtig gastronomi
På hotellet går gastronomi og bæredygtighed hånd i hånd. Det har betydet, at Molskroen fik tildelt Michelin guidens Grønne Kløver i 2023 for en bæredygtig profil. I 2020 blev Molskroen så vinder af ’Best Nordic Seafood Restaurant’ af 360eatguide, som præmierer restauranter for bæredygtig gastronomi i hele Norden. At priserne er blevet tildelt Molskroen er langt fra tilfældigt.
”Vi går meget op i bæredygtighed og ser blandt andet på, hvad vi kan få lokalt og hvad der gror her i Danmark. Desuden kigger vi meget ud i naturen, når vi skal vælge menuen. Vi kigger på farverne og det der vokser derude, som så fungerer som en god indikator for de råvarer man kan få i den aktuelle sæson, ”siger Sarah Evar.
Molskroen er nyt medlem hos HORESTA, og har valgt at melde sig ind blandet andet, fordi Sarah Evar tidligere har haft gode erfaringer med samarbejdet.
”Jeg har tidligere arbejdet med HORESTA og været rigtig glad for det, fordi, det er så vigtigt at få den positive sparring, som man får i forhold til ansatte, og hvordan vi sundest kan drive en god forretning for alle parter - og der synes jeg, at HORESTA er en rigtig god sparringspartner.”
Værelse med ro og idyl
Farseret morkel, selleri en crouton og svampe/soya sauce
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025