Den grønne omstilling skal også finde vej til de professionelle køkkener. Her spiller udviklingen af uddannelser for køkkenprofessionelle med fokus på plantebaseret mad en stor rolle. Derfor afholdes der et symposium for at bidrage til synliggørelse af kursusmuligheder på køkkenområdet, herunder inden for bæredygtighed og klimavenligt køkken.

 Symposiet henvender sig til beslutningstagere og fagprofessionelle inden for bespisning i offentlige og private køkkener. Bag symposiet står blandt andet HORESTA, Danske Regioner, Kost- og Ernæringsforbundet, Fødevareforbundet NNF og BKD.

Du kan tilmelde dig her senest den 2. oktober 2023

Regeringen bekræfter: Airbnb-reglerne virker ikke

De gældende regler for Airbnb-udlejning virker ikke. Det slår regeringen fast i en evaluering, der er offentliggjort i dag. HORESTA opfordrer nu regeringen til at gennemføre reel kontrol og sanktionering.

HORESTA præsenterer KV25-katalog om turisme

HORESTA opfordrer kommunalpolitikere til at prioritere turismen op til valget. Organisationen har udarbejdet 12 konkrete forslag, der skal styrke erhvervet lokalt – ofte uden merudgifter for kommunerne.

Log ind