Hvis du eller dine medarbejdere går med spirende lederdrømme, eller vil du som leder dygtiggøre dig, har HORESTA sammen med Dania netop lanceret en ny lederuddannelse skræddersyet til hotel-, restaurant- og turismeerhvervet.

Uddannelsen består af seks moduler, som hvert strækker sig over tre måneder. Der er syv undervisningsdage i hvert modul, og uddannelsen er tilrettelagt med onlineundervisning, som giver dig mulighed for at tilpasse undervisningen til dit arbejds- og privatliv.

Når du har gennemgået uddannelsen, vil du være bedre i stand til bl.a. at analysere og løse ledelsesudfordringer, skabe et godt arbejdsmiljø, forstå egen personprofil og hvordan du bruger værktøjet i din ledelse, håndtere både strategisk og praktisk lederskab samt forebygge og løse konflikter.

Du kan læse mere om uddannelsen, mulighed for tilskud og hvordan du tilmelder dig lige her.

Læs mere om Hospitality Management

Pia
Chef for kompetencer, bæredygtighed og certificering
Pia Svane

Helena
Chefkonsulent - Uddannelse og kompentencer
Helena Kajinic

Tidligere USA-ambassadør taler ved HORESTA Årsdag 2025

Rufus Gifford, tidligere amerikansk ambassadør i Danmark og protokolchef i Det Hvide Hus, deltager som hovedtaler ved HORESTAs årsdag, hvor fokus er på, hvordan globale forandringer rammer den danske oplevelsesøkonomi.

Jan Fischer går på pension efter 27 år i HORESTA

Som klassifikationschef i HORESTA har Jan Fischer sat sit præg på hotel- og restauranterhvervet gennem de seneste mange år. En vellidt kollega går nu på pension og får dermed mere tid til rejser, venner og kulturelle oplevelser.

Restauranter ser positivt på resten af 2025

En ny medlemsanalyse fra HORESTA viser, at restauranterne forventer vækst i både gæster og omsætning resten af året – men også med blik for de økonomiske udfordringer.

Log ind