Restaurant Moment på Djursland har et stærkt fokus på bæredygtighed, og spisestedet er blandt andet selvforsynende. Det har nu ledt til, at de i sidste uge har modtaget titlen som Discovery of the Year fra We’re Smart City i Barcelona.
Indehaverne af restauranten, Rikke og Morten Storm Overgaard, vil gerne være med til at gentænke hele klimadagsordenen, og hvordan maden spiller ind. De udelukker ikke, at de med tiden vil åbne flere spisesteder med samme filosofi som Restaurant Moment.
I HORESTA fortæller kommerciel direktør, Jeppe Møller-Herskind, roser bedriften på TV2 Østjylland, og tilføjer, at bæredygtighed er noget, som de danske restauranter er rigtig stærke i.
”De danske restauranter er fantastiske til at orientere sig lokalt, og hvad der er i sæson, så man ikke for eksempel serverer jordbær i januar,” siger han, og understreger, at det er blevet et parameter, når det kommer til at tiltrække internationale gæster.
Jeppe Møller-Herskind kalder dansk gastronomi et internationalt super-’brand’, og han er ikke i tvivl om, at vi kun vil se, at fokus på selvforsyning, lokale råvarer og bæredygtighed vil fortsætte med at vokse.

SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Tommy Ahlers blander sig i debat om Airbnb
17-10-2025
-
HORESTA: Fjern aldersgrænsen for SVU – unges udvikling må ikke bremses
17-10-2025
-
Sunset Boulevard hædres som Succesvirksomhed 2025
17-10-2025
-
Tidligere Noma-kok åbner ny restaurant i Helsingborg
17-10-2025
-
Hotel Hesselet satser på gastronomi og langsom luksus
17-10-2025
-
Noma udvider med permanent butik og kaffebar i København
17-10-2025
-
Karrebæksminde får luksusresort med fokus på erhverv og velvære
17-10-2025
-
Markant hoteludvidelse i Aalborg sendt i høring
17-10-2025