Restaurant Moment på Djursland har et stærkt fokus på bæredygtighed, og spisestedet er blandt andet selvforsynende. Det har nu ledt til, at de i sidste uge har modtaget titlen som Discovery of the Year fra We’re Smart City i Barcelona.
Indehaverne af restauranten, Rikke og Morten Storm Overgaard, vil gerne være med til at gentænke hele klimadagsordenen, og hvordan maden spiller ind. De udelukker ikke, at de med tiden vil åbne flere spisesteder med samme filosofi som Restaurant Moment.
I HORESTA fortæller kommerciel direktør, Jeppe Møller-Herskind, roser bedriften på TV2 Østjylland, og tilføjer, at bæredygtighed er noget, som de danske restauranter er rigtig stærke i.
”De danske restauranter er fantastiske til at orientere sig lokalt, og hvad der er i sæson, så man ikke for eksempel serverer jordbær i januar,” siger han, og understreger, at det er blevet et parameter, når det kommer til at tiltrække internationale gæster.
Jeppe Møller-Herskind kalder dansk gastronomi et internationalt super-’brand’, og han er ikke i tvivl om, at vi kun vil se, at fokus på selvforsyning, lokale råvarer og bæredygtighed vil fortsætte med at vokse.

SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025