Restaurant Moment på Djursland har et stærkt fokus på bæredygtighed, og spisestedet er blandt andet selvforsynende. Det har nu ledt til, at de i sidste uge har modtaget titlen som Discovery of the Year fra We’re Smart City i Barcelona.

Indehaverne af restauranten, Rikke og Morten Storm Overgaard, vil gerne være med til at gentænke hele klimadagsordenen, og hvordan maden spiller ind. De udelukker ikke, at de med tiden vil åbne flere spisesteder med samme filosofi som Restaurant Moment.

I HORESTA fortæller kommerciel direktør, Jeppe Møller-Herskind, roser bedriften på TV2 Østjylland, og tilføjer, at bæredygtighed er noget, som de danske restauranter er rigtig stærke i.

”De danske restauranter er fantastiske til at orientere sig lokalt, og hvad der er i sæson, så man ikke for eksempel serverer jordbær i januar,” siger han, og understreger, at det er blevet et parameter, når det kommer til at tiltrække internationale gæster.

Jeppe Møller-Herskind kalder dansk gastronomi et internationalt super-’brand’, og han er ikke i tvivl om, at vi kun vil se, at fokus på selvforsyning, lokale råvarer og bæredygtighed vil fortsætte med at vokse.

Se indslaget her.

Jeppe (1)
Konstitueret adm. direktør
Jeppe Møller-Herskind

Debatten om drikkepenge ruller videre

Hvordan drikkepenge gives og opfattes er under forandring i takt med nye betalingsvaner og teknologiske løsninger. HORESTA deltog tidligere på ugen i DR Aftenshowet for at fremhæve behovet for fleksibilitet og respekt for gæstens oplevelse.

Drikkepenge skaber debat: "Der er intet odiøst i at sige nej tak"

Jeppe Møller-Herskind fra HORESTA deltog i TV2 Nyhedernes indslag om drikkepenge og understregede, at det skal være helt frivilligt at give lidt ekstra som anerkendelse for god service. Kortterminalernes drikkepengefunktion deler både gæster og branchefolk.

Log ind