Restaurant Moment på Djursland har et stærkt fokus på bæredygtighed, og spisestedet er blandt andet selvforsynende. Det har nu ledt til, at de i sidste uge har modtaget titlen som Discovery of the Year fra We’re Smart City i Barcelona.
Indehaverne af restauranten, Rikke og Morten Storm Overgaard, vil gerne være med til at gentænke hele klimadagsordenen, og hvordan maden spiller ind. De udelukker ikke, at de med tiden vil åbne flere spisesteder med samme filosofi som Restaurant Moment.
I HORESTA fortæller kommerciel direktør, Jeppe Møller-Herskind, roser bedriften på TV2 Østjylland, og tilføjer, at bæredygtighed er noget, som de danske restauranter er rigtig stærke i.
”De danske restauranter er fantastiske til at orientere sig lokalt, og hvad der er i sæson, så man ikke for eksempel serverer jordbær i januar,” siger han, og understreger, at det er blevet et parameter, når det kommer til at tiltrække internationale gæster.
Jeppe Møller-Herskind kalder dansk gastronomi et internationalt super-’brand’, og han er ikke i tvivl om, at vi kun vil se, at fokus på selvforsyning, lokale råvarer og bæredygtighed vil fortsætte med at vokse.

SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Restauranter ser positivt på resten af 2025
22-08-2025
-
Lynguide: Gode råd om at give advarsler
22-08-2025
-
Jan Fischer går på pension efter 27 år i HORESTA
22-08-2025
PRESSEKLIP
-
Tivoli Friheden lægger ambitiøs plan efter nye ejere
22-08-2025
-
Ny direktør med international erfaring på Ruths Hotel
22-08-2025
-
Dansk hotelmilliardær har ingen planer om at sælge livsværket
22-08-2025
-
Regeringen vil afskaffe afgifter på kaffe og chokolade
22-08-2025
-
Turistdestination indgår partnerskab med stjernerytter
22-08-2025
-
Tidligere USA-ambassadør taler ved HORESTA Årsdag 2025
22-08-2025
-
Wonderful Copenhagen: Der er styr på turismen i København
22-08-2025
-
Nyt digitalt kort skal fremme økologiske spisesteder
22-08-2025