Hvordan gør I jeres virksomheds oplevelse bedre? Og hvordan tjener I penge på det?

Med faget ”Oplevelsesdesign for ledere” kan I få svaret. Vi starter et forløb op igen efter sommerferien, som strækker sig over 6 moduler med en efterfølgende eksamen.

For gæsterne søger autenticitet, medvirken og mening i fremtidens oplevelser. Faget folder fænomenerne ud, mens deltagerne arbejder med at finde svarene med udgangspunkt i jeres egne organisationer.

Skal I med? Første undervisningsgang finder sted den 25. oktober.

Læs mere her.

Ledelse i praksis

Nåede I ikke at tilslutte jer faget ”Ledelse i praksis”, der startskuddet lød i foråret, så er der mulighed igen i august. Her kan deltagerne få fintunet de kompetencer og færdigheder, som der kræves af fremtidens ledere i turisme- og oplevelseserhvervet.

Vil du vide mere om, hvad man kan få ud af ”Ledelse i praksis”, kan I læse historien om resortet HimmerLand her, der sendte 13 mellemledere på forløbet med et stort udbytte som resultat.

Langt over 100 har taget kursus for oplæringsansvarlige

HORESTA og 3F har stor succes med et nyt kursus, som blandt andet skal sikre bedre lærepladser for elever. Over 100 har gennemført kurset det seneste halve år. En af dem er Jesper Ballisager, konferencekoordinator hos Severin

Log ind