Hvordan gør I jeres virksomheds oplevelse bedre? Og hvordan tjener I penge på det?

Med faget ”Oplevelsesdesign for ledere” kan I få svaret. Vi starter et forløb op igen efter sommerferien, som strækker sig over 6 moduler med en efterfølgende eksamen.

For gæsterne søger autenticitet, medvirken og mening i fremtidens oplevelser. Faget folder fænomenerne ud, mens deltagerne arbejder med at finde svarene med udgangspunkt i jeres egne organisationer.

Skal I med? Første undervisningsgang finder sted den 25. oktober.

Læs mere her.

Ledelse i praksis

Nåede I ikke at tilslutte jer faget ”Ledelse i praksis”, der startskuddet lød i foråret, så er der mulighed igen i august. Her kan deltagerne få fintunet de kompetencer og færdigheder, som der kræves af fremtidens ledere i turisme- og oplevelseserhvervet.

Vil du vide mere om, hvad man kan få ud af ”Ledelse i praksis”, kan I læse historien om resortet HimmerLand her, der sendte 13 mellemledere på forløbet med et stort udbytte som resultat.

Kom med på akademifag med fokus på psykisk arbejdsmiljø

Et godt arbejdsmiljø er fuldstændig afgørende. Afgørende for medarbejdernes trivsel og motivation, afgørende for virksomhedens effektivitet og ikke mindst afgørende for både forretningen samt branchens omdømme. Derfor har HORESTA i samarbejde med Dania lanceret et akademifag målrettet branchens nuværende og kommende ledere med fokus på det psykiske arbejdsmiljø.

22-årig er chef for to Burger King-restauranter

Nu har 22-årige Linette Havsager også sat sig i chefstolen for Burger King i Frederikshavn. Restauranten i Frederikshavn var lukket i to måneder, fordi den forrige franchisetager gik konkurs. Derfor overtog King Food, som er selskabet bag Burger King, restauranten og udnævnte Linette til restaurantchef her, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Log ind