Hvordan gør I jeres virksomheds oplevelse bedre? Og hvordan tjener I penge på det?

Med faget ”Oplevelsesdesign for ledere” kan I få svaret. Vi starter et forløb op igen efter sommerferien, som strækker sig over 6 moduler med en efterfølgende eksamen.

For gæsterne søger autenticitet, medvirken og mening i fremtidens oplevelser. Faget folder fænomenerne ud, mens deltagerne arbejder med at finde svarene med udgangspunkt i jeres egne organisationer.

Skal I med? Første undervisningsgang finder sted den 25. oktober.

Læs mere her.

Ledelse i praksis

Nåede I ikke at tilslutte jer faget ”Ledelse i praksis”, der startskuddet lød i foråret, så er der mulighed igen i august. Her kan deltagerne få fintunet de kompetencer og færdigheder, som der kræves af fremtidens ledere i turisme- og oplevelseserhvervet.

Vil du vide mere om, hvad man kan få ud af ”Ledelse i praksis”, kan I læse historien om resortet HimmerLand her, der sendte 13 mellemledere på forløbet med et stort udbytte som resultat.

Video: Sådan skaber I hurtigt imponerende resultater

Tænk hvis der var en genvej til lynhurtige resultater positiv forandring. Ifølge mind control-ekspert, Mikkel Severin er emotionel intelligens netop den genvej. Se videoen og bliv klogere på begrebet og hvorfor det er så vigtigt for ledere.

Log ind