Det behøver ikke at være meget avanceret at løfte virksomhedens indtjening. Faktisk kan det være små ændringer, der kan gøre en stor forskel.

Det dykker vi ned i den 21. juni, når HORESTA giver en introduktion til indtægtsstyring – også kendt som revenue management. Her ser vi på, hvordan I kan forudsige og optimere omsætningen.

Kurset giver dig en generel introduktion til de centrale delelementer i revenue management som prisstruktur, forecasting, markedsføring, distribution, salg og databehandling. Vi giver dig inspiration og redskaber til at udvikle nye produkter og optimere dit salg og mersalg, som direkte kan implementeres i egen virksomhed efter kurset.

Vi glæder os til at se dig den 21. juni kl. 9.00 - 16.00 i HORESTA.

Pris

Medlemmer: 2.500 kr. ekskl. moms for første medarbejder - for yderligere medarbejdere fra samme virksomhed 1.500 kr. ekskl. moms.

Ikke medlemmer: 5.000 kr. ekskl. moms pr. medarbejder.

Virksomheder har mulighed for at søge støtte fra Kompetenceudviklingsfonden, hvis kursusdeltageren er omfattet af overenskomsten mellem HORESTA/3F. Der kan opnås et tilskud på 140 kr. pr. time eller i alt 980 kr. for deltagelse på dette kursus.

Karin.jpg
Chefkonsulent
Karin Bækby Petersen

Overenskomstkursus, Jylland/Fyn

Kurset er et endagskursus kl. 9:00 - 16:00

HORESTA inviterer til overenskomstkursus i HORESTAs hovedoverenskomst med 3F. Her gennemgår vi overenskomstens regler med særlig fokus på de ændringer, der er gennemført ved overenskomstfornyelsen i 2023.

Log ind