På søndag fylder Jannick Nytoft 50 år. Politisk interessevaretagelse har været et helt centralt omdrejningspunkt i hans professionelle karriere, og nu står han i spidsen for HORESTAs ca. 2.000 medlemmer, hvilket gør ham til frontfigur, når branchens vilkår skal sikres på Christiansborg, når erhvervet skal italesættes i pressen og ved de forestående overenskomstforhandlinger.

Som direktør i HORESTA er han leder for knap 50 medarbejdere, der leverer interessevaretagelse samt branchespecifik og specialiseret rådgivning inden for områder som blandt andet jura, fødevarer, uddannelse, økonomi og bæredygtighed.

Jannick Nytoft startede i HORESTA ved årsskiftet efter at have været adm. direktør i EjendomDanmark gennem fire år. Han er oprindeligt uddannet cand.scient.pol. og har en lang karriere bag sig med ledende stillinger i organisationer, der arbejder med politisk interessevaretagelse og medlemsrådgivning. Inden EjendomDanmark har han blandt andet været ansat i PenSam, DI Plastindustrien og DVCA - Danish Venture Capital and Private Equity Association.

CV’et rummer også en karriere som politisk aktiv, da han i perioden fra 1997 til 2006 var kommunalpolitiker, herunder viceborgmester i Albertslund Kommune.

Senest er Jannick tiltrådt som formand for Bocuse d’Or Danmark, hvor han håber at kunne bidrage til, at Danmark igen kan løfte trofæet i det uofficielle verdensmesterskab for kokke.

Fødselsdagen vil blive markeret ved en reception på den anden side af sommerferien. Vi sender selvfølgelig information om tid og sted, når det ligger fast.

Århusiansk kokke-ikon er død

En af dansk madkulturs pionerer er død. Jonna Hald var kok og drev sammen med sin mand, kunstner og tjener Ulrik Witt, den franske restaurant »De fire Årstider« ved Åboulevarden, som var den første egentlige gourmetrestaurant i Aarhus, skriver Århus Stiftstidende.

Log ind