Der er brug for flere faglærte kokke. Derfor har HORESTA og Kold College taget initiativ til en ny uddannelse.

Kold College bliver det første sted i landet, som kan tilbyde, at man kan blive uddannet sushi-kok. Det sker i samarbejde med erfarne sushi-kokke.

Uddannelsen som sushi-kok er målrette medarbejdere i sushirestauranter eller personer, der har en læreplads som sushi-kok.

Er I interesserede i at høre mere? Så kontakt Betina Kladov Overby, Studiesekretær, tlf. 6313 2021, [email protected].

Uddannelsen som sushi-kok vil så vare 2,5 år, hvoraf 2 x 10 uger i skole på Kold College. Der er mulighed for at søge merit for dele af Gf2 samt få godskrevet relevant erhvervserfaring.

Der er uddannelsesstart den 4. april 2022. 

Uddannelsen tæller i forhold til jeres virksomheds måltal for antal elever, og dermed åbner uddannelsen muligheden for, at virksomhederne som ikke tidligere har kunne uddanne elever får mulighed for det, og dermed bliver fritaget for et eventuelt merbidrag i praktikplads-AUB.

Godkendelse til at uddanne Sushikok ligger hos Kold College.

Langt over 100 har taget kursus for oplæringsansvarlige

HORESTA og 3F har stor succes med et nyt kursus, som blandt andet skal sikre bedre lærepladser for elever. Over 100 har gennemført kurset det seneste halve år. En af dem er Jesper Ballisager, konferencekoordinator hos Severin

Log ind