Der er brug for flere faglærte kokke. Derfor har HORESTA og Kold College taget initiativ til en ny uddannelse.

Kold College bliver det første sted i landet, som kan tilbyde, at man kan blive uddannet sushi-kok. Det sker i samarbejde med erfarne sushi-kokke.

Uddannelsen som sushi-kok er målrette medarbejdere i sushirestauranter eller personer, der har en læreplads som sushi-kok.

Er I interesserede i at høre mere? Så kontakt Betina Kladov Overby, Studiesekretær, tlf. 6313 2021, [email protected].

Uddannelsen som sushi-kok vil så vare 2,5 år, hvoraf 2 x 10 uger i skole på Kold College. Der er mulighed for at søge merit for dele af Gf2 samt få godskrevet relevant erhvervserfaring.

Der er uddannelsesstart den 4. april 2022. 

Uddannelsen tæller i forhold til jeres virksomheds måltal for antal elever, og dermed åbner uddannelsen muligheden for, at virksomhederne som ikke tidligere har kunne uddanne elever får mulighed for det, og dermed bliver fritaget for et eventuelt merbidrag i praktikplads-AUB.

Godkendelse til at uddanne Sushikok ligger hos Kold College.

Erhvervspraktik og åben virksomhed

HORESTA vil gerne præsentere to spændende initiativer, som kan hjælpe vores medlemmer med at tage de første skridt for fremtidens rekruttering, give de unge et unikt indblik i vores branche og inspirere til et fremtidige karrierevalg.

People & Culture Manager-uddannelse (Øst)

<b>People & Culture Manager-uddannelse (Øst)</b>
Det første modul vil blive afholdt den 5. februar 2025. De efterfølgende tre moduler vil blive afholdt 7. maj, 26. august og 28. oktober 2025.

Log ind