Der er brug for flere faglærte kokke. Derfor har HORESTA og Kold College taget initiativ til en ny uddannelse.

Kold College bliver det første sted i landet, som kan tilbyde, at man kan blive uddannet sushi-kok. Det sker i samarbejde med erfarne sushi-kokke.

Uddannelsen som sushi-kok er målrette medarbejdere i sushirestauranter eller personer, der har en læreplads som sushi-kok.

Er I interesserede i at høre mere? Så kontakt Betina Kladov Overby, Studiesekretær, tlf. 6313 2021, [email protected].

Uddannelsen som sushi-kok vil så vare 2,5 år, hvoraf 2 x 10 uger i skole på Kold College. Der er mulighed for at søge merit for dele af Gf2 samt få godskrevet relevant erhvervserfaring.

Der er uddannelsesstart den 4. april 2022. 

Uddannelsen tæller i forhold til jeres virksomheds måltal for antal elever, og dermed åbner uddannelsen muligheden for, at virksomhederne som ikke tidligere har kunne uddanne elever får mulighed for det, og dermed bliver fritaget for et eventuelt merbidrag i praktikplads-AUB.

Godkendelse til at uddanne Sushikok ligger hos Kold College.

People & Culture Manager program 2026 - Module 4 - ENGLISH

<b>People & Culture Manager program 2026 - ENGLISH </b>
The dates for the programme: 3 March, 12 May, 1 September, and 3 November 2026.
The programme is structured around four modules – all sessions run from 9:00 AM to 12:00 PM.

People & Culture Manager forløb 2026 - Vest

<b>People & Culture Manager forløb 2026 </b>
Forløb for Vest, 3. februar, 5 maj, 25 august og 27. oktober 2026.
Uddannelsen er bygget op omkring fire moduler – et i hvert kvartal, alle dage fra kl. 9:00 – 13:00. 

People & Culture Manager forløb 2026 - Øst

<b>People & Culture Manager forløb 2026 </b>
Forløb for Øst, 2. februar, 4. maj, 24. august og 26. oktober 2026.
Uddannelsen er bygget op omkring fire moduler – et i hvert kvartal, alle dage fra kl. 9:00 – 13:00. 

Log ind