Der er brug for flere faglærte kokke. Derfor har HORESTA og Kold College taget initiativ til en ny uddannelse.
Kold College bliver det første sted i landet, som kan tilbyde, at man kan blive uddannet sushi-kok. Det sker i samarbejde med erfarne sushi-kokke.
Uddannelsen som sushi-kok er målrette medarbejdere i sushirestauranter eller personer, der har en læreplads som sushi-kok.
Er I interesserede i at høre mere? Så kontakt Betina Kladov Overby, Studiesekretær, tlf. 6313 2021, [email protected].
Uddannelsen som sushi-kok vil så vare 2,5 år, hvoraf 2 x 10 uger i skole på Kold College. Der er mulighed for at søge merit for dele af Gf2 samt få godskrevet relevant erhvervserfaring.
Der er uddannelsesstart den 4. april 2022.
Uddannelsen tæller i forhold til jeres virksomheds måltal for antal elever, og dermed åbner uddannelsen muligheden for, at virksomhederne som ikke tidligere har kunne uddanne elever får mulighed for det, og dermed bliver fritaget for et eventuelt merbidrag i praktikplads-AUB.
Godkendelse til at uddanne Sushikok ligger hos Kold College.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025