Årets Tjener. Denne titel kan 14 danske tjenere skrive på CV’et. Nu er det tid til at finde ud af, hvem der skal være med i finalefeltet, når Danmarks bedste tjener i 2022 skal kåres.

HORESTA og 3F har stået bag konkurrencen siden 2006, og målet er at styrke den faglige udvikling og at få synliggjort og anerkendt al den faglighed, tjenerfaget rummer.

”Tjenerne spiller en væsentlig rolle i den samlede gastronomiske oplevelse, og de bedste af dem kan løfte madoplevelsen til helt nye højder. Det skal vi have meget mere fokus på, og det bidrager en konkurrence som Årets Tjener til,” siger projektleder i HORESTA Tina Graff, der er ansvarlig for afviklingen af både Årets Tjener og Årets Kok.

Alle danske statsborgere med et svendebrev kan tilmelde sig konkurrencen. Det samme gælder for tjenere med et udenlandsk uddannelsesbevis.

Semifinalen løber af stablen den 16. januar 2022 på Kold College i Odense, hvorfra fem går videre til finalen, som afholdes den 27. marts 2022 i Messecenter Herning.

Konkurrencedeltagerne kan blandt andet blive testet i discipliner som borddækning, flambering, filetering, mixologi og i deres viden om ost, øl, spiritus og meget mere.

Finalen i Årets Tjener foregår som altid parallelt med finalen i Årets Kok. Her vil hver tjener være tilknyttet to køkkener i kokkenes konkurrence.

Kender du Årets Tjener 2022, eller er det dig, ser vi frem til at modtage din tilmelding til konkurrencen.

Er du et godt bud på Årets Tjener, eller ved du hvem det skal være? Så læs mere og tilmeld dig konkurrencen i udbudsmaterialet herunder eller på aaretstjener.dk.

 

Tina-1920x1280.jpg
Projektleder - konkurrencer
Tina Graff

Log ind