I HORESTA og 3F har vi sat jagten ind på at finde Danmarks bedste kok og tjener, når de officielle Danmarks mesterskaber for kokke og tjenere løber af stablen til næste år.

Blandt Danmarks kokke leder vi efter det gastronomiske stjerneskud, som gør, at madoplevelsen får tiden til at forsvinde, og blandt Danmarks faglærte tjenere leder vi efter det unikke servicegen, der fuldender den gastronomiske oplevelse, så den når nye højder.

Vi leder efter Årets Kok og Årets Tjener 2022.

Er det i jeres virksomhed, at talentet findes? Så sørg for, at jeres kok eller tjener tilmelder sig konkurrencerne. Den 6. december er der deadline for tilmelding til Årets Kok, mens tilmeldingen til Årets Tjener skal være indsendt senest den 19. november.

Tilmelding til Årets Kok

Alle der er interesserede i at deltage i konkurrencen skal indsende opskrifter på en hovedret og en dessert. Med opskrifterne skal der også følge billeder af retterne. Tilmeldingen skal ske inden 6. december.

Ud af de tilmeldte findes 15 semifinalister til semifinalen, der foregår den 16. januar 2022 på Kold College i Odense. Fra semifinalen sendes 10 videre til finalen den 27. marts 2022 i Messecenter Herning.

Læs mere om tilmelding her.

Tilmelding til Årets Tjener

Alle danske statsborgere med et svendebrev kan tilmelde sig konkurrencen senest den 19. november. Det samme gælder for tjenere med et udenlandsk uddannelsesbevis.

Semifinalen løber af stablen den 16. januar 2022 på Kold College i Odense, hvorfra fem går videre til finalen, som afholdes den 27. marts 2022 i Messecenter Herning.

Finalen i Årets Tjener foregår som altid parallelt med finalen i Årets Kok. Her vil hver tjener være tilknyttet to køkkener i kokkenes konkurrence.

Læs mere om tilmelding her.

Log ind