Man kan trygt afholde sine julefrokoster, og vi opfordrer til, at man holder fast i sine planer.
Man kan trygt afholde sine julefrokoster, og vi opfordrer til, at man holder fast i sine planer.
Sådan sagde HORESTAs politiske direktør, Kristian Nørgaard, da TV2/Nyhederne fredag bad om en kommentar på, at flere store virksomheder har valgt at aflyse.
HORESTA bakkes op af sundhedsmyndighederne, som på et pressemøde fredag slog fast, at man sagtens kan holde sin julefrokost. En melding, som HORESTA har efterlyst.
”Man skal huske på, at det ofte er store lokaler, der er god udluftning, og at medarbejderne er trænede i at afvikle store arrangementer. I HORESTA har vi netop lavet en Safe-to-Visit-kampagne, hvor vi har haft 8000 medarbejdere igennem et træningsforløb for netop at sikre gode og trygge rammer med sprit og med de øvrige forholdsregler, vi nu kan tage,” sagde Kristian Nørgaard, mens han viste Safe-to-Visit-logoet frem, som gæsterne med fordel kan holde øje med.
HORESTA oplever endnu ikke, at der er tale om mange aflysninger.
”Men der er selvfølgelig en bekymring for situationen, og derfor er vi jo i tæt dialog med vores kunder om, hvordan vi sikrer den gode og den trygge julefrokost, så alle kan komme ud og få nogle gode oplevelser," sagde Kristian Nørgaard, der påpegede, at kravet om coronapas også kan bidrage til at skabe tryghed i den aktuelle situation.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Wassim Hallal hædret som Kokkenes Kok 2024
04-11-2025
-
Travleste oktober nogensinde i Københavns Lufthavn
04-11-2025
-
Hotel Alsik forlader international kæde og går solo
04-11-2025
-
Forum i København forvandles: Hotel kan blive en del af planen
04-11-2025
-
Kendismægler afsløret i ulovlig hotelombygning i Valby
04-11-2025
-
Staten afsætter millioner til turismefremstød ved Femern
04-11-2025
-
MCH gør status: 25 år med ambitioner og resultater i Herning
04-11-2025
-
Svensk studie genstarter debat om differentieret moms
04-11-2025
-
Ny EU-sanktion rammer turismesamarbejde med Rusland
04-11-2025
-
Marie Bojsen modtager Årets Wiuff for sit arbejde med grisekød
04-11-2025