HORESTA og 3F har med støtte fra Nordea-fonden netop iværksat projektet ”Fra talent til faglært”, der skal få flere elever igennem deres uddannelse i hotel- og restaurationserhvervet. Målet er, at eleverne får tildelt en ung, nyudlært mentor, som kan støtte og guide eleverne gennem deres første praktikforløb.

Vi vil derfor bede om jeres hjælp til at finde de dygtigste og mest imødekommende unge mennesker, som har kompetencerne og ikke mindst lysten til at blive mentor for branchens elever.

Aldersmæssigt vil det være bedst, hvis de er under 25 år, men har I en dygtig leder i slutningen af 20’erne, kan det også være en mulighed. Det er en forudsætning, at samtlige mentorer er medlem af 3F, da projektet er delvis finansieret via HORESTA & 3F’s Uddannelses- og Samarbejdsfond. Samtidig vil mentorerne som del af projektet blive klædt på til rollen som mentor.

Mentor-opgaverne består af henholdsvis fysiske og hovedsageligt digitale møder med elever, som er i gang med deres første praktikperiode - hvor spørgsmål om alt fra arbejdsopgaver til ferie, uddannelsestvivl til karrieremuligheder kan drøftes. En mentor vil som udgangspunkt have 4-5 mentees i en halvårlig periode, og de vil blive honoreret for tabt arbejdsfortjeneste.

I skemaet, der ligger til download til højre på siden, vil vi bede jer udfylde for hver af de medarbejdere, som I mener kan blive gode mentorer for branchens elever.

Når vi har samlet alle indstillinger, vil vi foretage en udvælgelse.

Sidste frist for indstilling er: 15. marts 2021

OBS: Husk at vedlægge et - og meget gerne flere - vellignende billeder

Synlighed på nettet og mere trafik til egen hjemmeside og egen online booking

Kl. 09.00 - 16.00

Få flere direkte bookinger og nedbring udgifterne til kommissioner!

Nu kan I få hjælp til at tage kontrollen over virksomhedens markedsføring og styrke jeres synlighed på nettet. Målet med kurset er at drive flere bookinger til egen hjemmeside og spare på kommissionerne til bookingportalerne.

Log ind