HORESTA har inviteret to af de førende danske crowdfundingplatforme, Lendino, ved direktør & partner Andreas Rex, og Flexfunding, ved kreditchef Jacob Rasmussen, til at introducere mulighederne for finansiering via crowdfunding i hotel- og restaurationsbranchen.

Crowdfunding er en alternativ mulighed for virksomheder at finde finansiering udenom de traditionelle kanaler. Andreas og Jacob vil begge fortælle om de muligheder, deres virksomheder giver for at låne penge. Deltagere på webinaret får svar på, hvilke muligheder har man som virksomhed, og hvordan foregår det i praksis, samt hvordan kommer man i gang.

Som afslutning på webinaret vil advokat Torben Waage fra Kromann Reumert kort opridse, hvad I som virksomhed skal være særlig opmærksomme på, hvis I går med tanker om crowdfunding.

Webinaret finder sted torsdag den 9. september kl. 10.00 - 11.00.

Læs mere og tilmeld jer her.

Se eller gense webinar om registreringspligten

Har du helt styr på den nye tidsregistreringspligt, eller kunne du godt bruge en gennemgang af ændringerne? Så se eller gense vores webinar om området, hvor vi giver et overblik over, hvad det betyder for arbejdsgiver.

Sådan sikrer du gode CO2-beregninger

HORESTA inviterer til et webinar den 1. februar om CO2-beregninger, så I er godt klædt på til det øgede fokus på beregningerne i miljøcertificeringer og ESG-rapportering.

Log ind