HORESTA har inviteret to af de førende danske crowdfundingplatforme, Lendino, ved direktør & partner Andreas Rex, og Flexfunding, ved kreditchef Jacob Rasmussen, til at introducere mulighederne for finansiering via crowdfunding i hotel- og restaurationsbranchen.

Crowdfunding er en alternativ mulighed for virksomheder at finde finansiering udenom de traditionelle kanaler. Andreas og Jacob vil begge fortælle om de muligheder, deres virksomheder giver for at låne penge. Deltagere på webinaret får svar på, hvilke muligheder har man som virksomhed, og hvordan foregår det i praksis, samt hvordan kommer man i gang.

Som afslutning på webinaret vil advokat Torben Waage fra Kromann Reumert kort opridse, hvad I som virksomhed skal være særlig opmærksomme på, hvis I går med tanker om crowdfunding.

Webinaret finder sted torsdag den 9. september kl. 10.00 - 11.00.

Læs mere og tilmeld jer her.

Gratis webinar: Få hjælp til jeres CO2-beregninger

Den grønne dagsorden fylder mere og mere blandt virksomheder og særligt CO2-udledningen fylder, når man taler om bæredygtighedsprofiler. Derfor inviterer HORESTA til webinar, hvor I kan få hjælp til jeres CO2-beregninger.

Videre med CO2-beregningerne

Kl. 13.00 - 14.00

Green Key inviterer til webinar om CO2-beregninger med udgangspunkt i klimakompasset. Webinaret er forbeholdt medlemmer af HORESTA og Green Key.

Log ind