”På Geranium arbejder vi i et åbent køkken. Vi er skulder mod skulder gennem hele vagten, og er du stresset og danser rundt, så ser gæsten det. Vi kan ikke gemme os ude bagved, og det betyder, at logistikken skal være i orden. Når vi arbejder i køkkenet anser jeg os for en lille holistisk enhed. Vi finder en god rytme, der fungerer for os alle, så vi sammen kan skabe noget smukt.”
Rasmus Kofoed er en af landet bedste kokke og i front for Danmarks eneste tre-stjernede Michelin-restaurant, Geranium. Han har udfordret status quo med sin madlavning og ønsker i den grad også at udfordre status quo, når det gælder ledelse. VISITOR har talt med topkokken om hans opgør med den hårde tone i professionelle køkkener.
At der er hårdt brug for det, blev han mindet om for nylig.
”Den anden dag var jeg hos dyrehandleren for at købe mad til min søns fisk. Ekspedienten stoppede op og fortalte, at han også var kok. Desværre havde han været nødt til at stoppe karrieren, fordi miljøet var for barskt. Han havde faktisk også været i militæret, men det var ingenting i forhold til hierarkiet i et køkken, og den dårlige måde man blev behandlet på, fortalte han."


(billedet er taget af Gérard Philippe Mabillard)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025