Internationale foodies kan ikke altid få et bord på den tostjernede Michelin-restaurant, Henne Kirkeby Kro. Stedet bruges nemlig flittigt at de lokale, og byens tandlæge holder sine fester på kroen, fortæller køkkenchef og indehaver af virksomheden, Paul Cunningham.
I det nye nummer af HORESTAs magasin VISITOR kan du læse om manden, der bragte Michelin-stjernerne til Vesterhavet. En del af hans filosofi i køkkenet lyder blandt andet:
“En ung kok i dag er lige seks måneder på en fancy restaurant for så at tro, han er den nye Paul Bocuse. Men det er du ikke, skat. Det tager tid og hårdt arbejde, og faktum er, at man skal igennem de svære tider for at komme ud på den anden side med succes,” fortæller han.
Om de to Michelin-stjerner og den målrettet jagt på anerkendelse fortæller han:
“Det gider jeg simpelthen ikke. Hvis det sker, så sker det. Det var dejligt for Michelins udsendte, at de også fik et godt måltid.”
Læs hele historien her og hold øje med det nye nummer af VISITOR, der bliver omdelt i denne uge. HORESTAs branchemagasin går tæt på erhvervet, krisen og fremtiden for den hårdt ramte branche.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA Play: HimmerLand - Klar til fremtiden
03-07-2025
-
Hvornår er en medarbejder handicappet?
03-07-2025
-
Nyhedsbrevet går på sommerferie – lidt i hvert fald
03-07-2025
PRESSEKLIP
-
Noma planlægger pop up-eventyr i Los Angeles i 2026
03-07-2025
-
Tidligere Årets Kok bliver ny gastronomisk chef på Hotel Alsik
03-07-2025
-
VisitDenmark satser bredere: Udvider markedsføring til 14 lande
03-07-2025
-
Ny rekrutteringsaftale vækker optimisme på overenskomstdækkede hoteller
03-07-2025
-
Danske hoteller inviteres med i søgsmål mod Booking.com
03-07-2025
-
Subway ruller nye restauranter ud i danske storcentre
03-07-2025
-
Ny adm. direktør skal styrke Meyers’ bundlinje
03-07-2025
-
Campingkæde udvider med femstjernet plads i Bayern
03-07-2025
-
Dragsholm Slot lander endnu et år med millionunderskud
03-07-2025