Branchen står i den sværeste tid længe. Ordrebogen er tom, virksomheder er tvangslukkede og kunderne mangler.
Men er du opmærksom på, at der også er mulighed for at bruge efteruddannelse både som fastholdelse og ikke mindst opkvalificering af virksomhedens medarbejdere samt styrkelse konkurrenceevne, når branchen igen finder fodfæste.
Medarbejdere under 3F/HORESTA-overenskomsten har efter seks måneders ansættelse årligt ret til 10 dages selvvalgt uddannelse. Her kan der søges tilskud gennem Hotel-, Restaurant- og Turisterhvervets Kompetenceudviklingsfond. Beløbet er 629 kr. pr. dag. Derudover har medarbejdere med maksimalt faglært niveau ret til VEU-godtgørelse på op til 881 kr. pr. dag.
Udbuddene er målrettet både ufaglærte, faglærte og ledere og er alle godkendte kompetencegivende arbejdsmarkedsuddannelse, som er VEU-godtgørelsesberettiget og du kan finde dem her.
Chef for kompetencer, bæredygtighed og certificering
Pia Svane
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025