Før Rasmus Kofoed og Kenneth Toft-Hansen vandt hver deres Bocuse d’Or-statuette i guld, og dermed retten til at kalde sig verdens bedste kok, havde de også en anden titel til fælles. De har nemlig begge prøvet at vinde Årets Kok-konkurrencen.
Nu sætter HORESTA og 3F jagten ind på det næste gastronomiske stjerneskud, når vi igen skal holde danmarksmesterskaberne for professionelle kokke.
Sidste chance for tilmelding er på fredag.
Alle interesserede skal indsende opskrifter på en forret og en hovedret. Udfordringen til første ret lyder: ”consommé - kål – bløddyr”, mens opgaven for hovedretten lyder: ”dansk hårvildt – pærer – peberrod”. Med opskrifterne skal der i tilmeldingerne også følge billeder af retterne.
Herefter udvælges 15 kokke ud til semifinalen den 10. november i Odense, og herfra kvalificerer 10 sig til finalen den 22. marts i MCH Messecenter Herning under fødevaremessen FoodExpo.
Så er du den næste vinder af Årets Kok, eller kender du ham/hende?
Tilmelding og yderligere information om konkurrencen findes her.

SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Den nye registreringspligt – hvad betyder det?
01-12-2023
-
HORESTAs december: 24 ønsker på 24 dage
01-12-2023
-
Nu bliver livet lettere for de erhvervsdrivende
01-12-2023
PRESSEKLIP
-
Socialdemokratiet trækker sig endeligt fra begrænsning af udeservering
01-12-2023
-
Overnatningssted knækket af Booking.com
01-12-2023
-
Torvehallerne i Vejle fordobler sidste års rekordresultat
01-12-2023
-
Flertal støtter afgift på turisme
01-12-2023
-
Kokkelandsholdet inviterer til kvalifikationsrunde
01-12-2023