Hvordan kan jeres spisested lave en bæredygtig omstilling med og uden kød på menuen, og uden at det går ud over jeres koncept?

Det giver HORESTA svaret på tirsdag den 29. oktober kl. 10.00 - 12.00.

Der findes mange redskaber i værktøjskassen til at arbejde med bæredygtig mad og dermed medvirke til en mere ansvarlig drift. På mødet vil HORESTAs eksperter fortælle om mulighederne, og hvordan I kan inddrage dem i jeres koncept.

Ved arrangementet kan I også høre om HORESTAs partnerskab for mindre madspild, Madspildskampagne part 2 og den nye miljømærkningsordning Green Restaurant, der belønner de bæredygtige spisesteder, som går foran.

Alt i alt en dag bliver det en dag fyldt med læring for alle, og hvor I kan plukke de gode råd, der matcher ideerne, I har for jeres virksomhed.

Så tilmeld dig arrangementet, der finder sted tirsdag den 29. oktober fra kl. 10.00 -12.00.

Fødevarepriser stiger igen

Priserne på fødevarer fortsætter opad, og intet tyder på snarlige prisfald. Forbrugerne må indstille sig på fortsat dyrere dagligvarer.

Pakhus Bryggen opnår Green Key-certificering

Det historiske venue på Islands Brygge har fået turismens internationale miljømærke. Direktør Allan Hansen fremhæver medarbejdernes indsats og ambitionen om at gøre bæredygtige valg lettere for kunderne.

Log ind