Hvordan kan jeres spisested lave en bæredygtig omstilling med og uden kød på menuen, og uden at det går ud over jeres koncept?
Det giver HORESTA svaret på tirsdag den 29. oktober kl. 10.00 - 12.00.
Der findes mange redskaber i værktøjskassen til at arbejde med bæredygtig mad og dermed medvirke til en mere ansvarlig drift. På mødet vil HORESTAs eksperter fortælle om mulighederne, og hvordan I kan inddrage dem i jeres koncept.
Ved arrangementet kan I også høre om HORESTAs partnerskab for mindre madspild, Madspildskampagne part 2 og den nye miljømærkningsordning Green Restaurant, der belønner de bæredygtige spisesteder, som går foran.
Alt i alt en dag bliver det en dag fyldt med læring for alle, og hvor I kan plukke de gode råd, der matcher ideerne, I har for jeres virksomhed.
Så tilmeld dig arrangementet, der finder sted tirsdag den 29. oktober fra kl. 10.00 -12.00.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Ny frist for kollektivt søgsmål mod Booking.com
30-07-2025
-
Turismetrends: Sådan rejser europæerne i 2025
30-07-2025
PRESSEKLIP
-
Bellagroup har udpeget ny direktør
30-07-2025
-
Fusion og rebranding præger resultat hos Core Hospitality
30-07-2025
-
Ny hotelchef skal styrke Copenhagen Plaza efter renovering
30-07-2025
-
Minister: Møns Klint kan tiltrække flere turister
30-07-2025
-
Green Key skaber øget interesse for Hotel Pejsegården
30-07-2025
-
TV2-serie vækker historisk interesse og løfter museum i Jelling
30-07-2025
-
Elever imponerer med sommerrestaurant på Severin
30-07-2025
-
Kraftigt regnvejr lukkede BonBon-Land i to dage
30-07-2025