-
2018
-
april
- 6 bud på en styrkelse af dansk turismefremme
- Københavnske hoteller på vej mod nedgangstider
- Comwell sætter omsætningsrekord
- Udskiftning hos topledelsen i Sticks'n'Sushi
- Hotelbranchen satser massivt på København
- Branchetalent får fornem anerkendelse
- Nu drømmer han om at åbne egen restaurant
- nye ferielov
- maj
-
juni
- Pas på med opsigelse af medarbejdere i fertilitetsbehandling
- Brug af musik er en god forretning
- HORESTA om privates maddeling: ”Reglerne skal overholdes”
- Ny lovgivning: Må virksomheden afvise handicappede?
- Trend: Fastfood uden menneskelig interaktion
- Whistleblowerordning kan blive obligatorisk
- Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres
- Få ansættelseskontrakten på engelsk-
- Kæde er først med ny teknologi
- Dansk restaurant blandt verdens bedste
- Kokke og tjenere er i høj kurs
- Pensionisternes feriebudget vokser
- Analyse: Dansk turisme topper 100 mia. kr.
- Video: Hvordan får vi kvinderne til at blive kokke?
- Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer
- Ny lovgivning: Tjek virksomhedens kontrakter
- Copydan tilbyder gratis kanaler
- Guide: Sådan dokumenterer du økologi i din virksomhed
- HORESTA: ”Imponerende EM-medalje til dansk stjernekok”
- ”Målet er at skabe Danmarks venligste by”
- HORESTA til Folkemødet: Her er debatterne
- Nordiske lande kæmper sammen
- Færre gæster på de danske hoteller i april
- HORESTA-medlemmer til topmøde med statsministeren
- Nyt udspil skal sikre kvalificeret arbejdskraft
- HORESTA har fået nyt look
- Danmark får nyt 5-stjernet hotel
- Det handler om at gøre sine gæster glade
- Bestyrelse
-
juli
- Hvor varmt må der være på arbejdspladsen?
- Trend: Betal for seightseeing med motion
- Gør det lettere at tiltrække udenlandsk arbejdskraft
- HORESTA: Lovbrud skyldes ofte uvidenhed
- Kom til storsmilende festival om mindeværdige gæsteoplevelser
- Belgien forbyder OTA’ernes brug af prisklausuler
- HORESTA: ”Glædeligt med stor svensk OTA-sejr”
- Trend: Nyt koncept blander luksus og camping
- Hvad gør man ved medarbejdersygdom i forbindelse med ferie?
- Hvem mener du gør noget særligt for landdistrikterne?
- Det skal du vide om helbredskontrol af natarbejdere
- Kurser: Få styr på elevernes overenskomst
- Trend: Nyt koncept vil gentænke gæstfrihed
- Arrangement: Mød stjernekokke og bliv inspireret
- Ny lov om øremærket forældreorlov på vej
- Analyse: Stadig store taxiudfordringer for hoteller og restauranter
- Hotelmarkedet boomer med mange nye værelser
- Ishockey og sommervejr gav hotelrekord i maj
- Kassemester: "Sådan driver man 80 spisesteder på Roskilde Festival"
- Etablerede restauranter tager med gæsterne på festival
- HORESTA tilbyder helt nyudviklet værktøj til medarbejderanalyse
- HORESTA: ”Ny lov favner for bredt”
- Trend: Film udspiller sig på stofdugen
- Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder
- HORESTA støtter indsats mod online-ludomani
- Nyt energiforlig lemper afgifter
-
august
- Trend: Turismevirksomheder: Få en del af oplevelsen inden du køber
- Nyt projekt har brug for din hjælp: Vær med til at løse madspildsproblemet
- HORESTA om ny finanslov: Mangel på arbejdskraft er den største udfordring
- Aarhus Food Festival: Kom til Masterclass om kulinarisk kvalitet
- Ny task force skal skabe danske ambassadører i udlandet
- HORESTA frygter vækstpause for dansk turisme
- 40 millioner kroner til flere Michelin-stjerner i Danmark
- HORESTA: ”Turisterhvervet har stadig gakkede afgifter”
- Ledige får kortere vej tilbage til arbejdsmarkedet
- HORESTA: ”Glædeligt at forældet gevinstafgift endelig bliver reguleret”
- Kursus: Vil du være endnu skarpere på elevoverenskomsten?
- Tilmeld dig HORESTAs Årsdag 2018
- Nordjysk feriecenter udfordrede skatteministeren
- Arbejder du sammen med leverandøren?
- Facebook og persondata: Overholder din virksomhed reglerne?
- Trend: Den skræddersyede hoteloplevelse
- Skal du med til messe og inspirerende branchearrangement?
- Restauratør: ”Konkurrencen er hård, men jeg tror på det”
- Vil du have tilskud til efteruddannelse?
- Efteråret: Hvad kommer til at fylde i branchen?
- Farten aftager for danske hoteller
- Flere restauranter og højere omsætning
- Nye regler for barselsdagpenge
- Skab oplevelser med dit brand
- Fødevarekontrollen har fokus på instruktion af medarbejderne
- Medlemsfordel: Ny app fra Nets hjælper din virksomhed til at vokse
- Kunstig Intelligens indtager hotelbranchen
- Ny erhvervsuddannelse inden for service og oplevelser
- Ny fond betaler efteruddannelse for dine medarbejdere
-
september
- Trend: Café sælger søvn i stedet for kaffe og kager
- HORESTA: Ikke behov for skærpet fødevarekontrol
- Årsdag: Vil du have værktøjerne til at digitalisere og effektivisere?
- Efterlysning: Kan du hjælpe med at godkende praktikpladser?
- HORESTA-medlemmer præsenterede minister for erhvervets udfordringer
- Nyt krav: Du skal kunne kryptere ’følsomme’ e-mails
- Guide: Få støtte til medarbejdernes aftalte uddannelse
- Datatilsynet vil kontrollere hotelkæde
- Guide: Sådan måler I virksomhedens madspild
- Trend: Robotter er blevet lukket ind i køkkenet
- Blog: Vintertiden må ikke sænke sig over dansk turisme!
- HORESTA: ”Stop for natbevillinger står i vejen for udvikling og nye koncepter”
- HORESTA: Sådan løfter vi dansk gastronomi
- HORESTA: ”Ny diskriminationsdom kan få stor indflydelse på virksomhederne”
- HORESTA: ”Der skal strammes op for at skabe fair og lige konkurrence”
- HORESTA: Nyt udspil er den rette medicin til at styrke erhvervsuddannelserne
- Magasin: Smørrebrødshåndværkeren er tilbage ved det kreative og sjove
- Trend: App’en efter Facebook
- Kurser: Hvordan skal du opbevare medarbejdernes data?
- Guides: Sådan inddrager du medarbejderne i kampen mod madspild
- HORESTA: ”Lad os gøre EURO2020 til en folkefest”
- Bliv klogere på den nye ferielov
- Hvem har gjort noget særligt for markedsføringen af Danmark?
- Nyt budget: København dropper beskæring af Wonderful Copenhagen
- Højsommeren bragte beskeden hotelvækst
- Trend: Hotelkæde målrettet studerende
- Nye regler: Vil du have støtte til medarbejderens aftalte uddannelse?
- Ny undersøgelse: Hotellers madspildsindsats er hurtigt tjent hjem
- Medarbejder bortvist for at lydoptage chefen
- Tilmeldingen til storsmilende festival om gæsteoplevelser er åben!
- HORESTA: ”Politikere har knap taget første skridt med Airbnb-lov”
- Nu sender staten og kommunerne hotelovernatninger i udbud
- Russiske turister vender tilbage
-
oktober
- Video: Du kan godt begynde at glæde dig til HORESTA Årsdag
- HORESTA: Sammenbrud på Christiansborg bliver dyrt
- Sådan minimerer jeres virksomhed madspild fra buffeten
- 250 branchefolk deltog i festival
- Bestil roomservice og skru op for varmen med Alexa
- Blog: Udviklingen af mindeværdige gæsteoplevelser er kun lige begyndt
- HORESTA støtter nyt forlig om fødevarekontrol
- Kom med til årets største branchefest
- Flere konkurser men også langt flere nye restauranter
- Sidste chance: Kender du Årets Kok 2019!
- Deadline nærmer sig: Kender du Årets Tjener 2019?
- Årets Kok præsenterede unik chokoladeæske
- Trend: Det selvkørende hotelværelse
- Dansker til tops i europæisk hotel- og restaurantorganisation
- Guide: Sådan får du styr på elevansættelsen
- Har du tilmeldt dig konference om store gæsteoplevelser?
- Nu er det tid til at planlægge julen
- Nyt magasin: Fremtiden er flyttet ind på hotelværelset
- Betaling ved overgang fra sommertid til vintertid
- 5.000 flere hotel- og restaurantmedarbejdere i 2017
- Har du styr på hygiejne og madspild?
- Trend: Kom til teatralsk restaurantoplevelse
- Sidste chance: Hvem mener du fortjener MARIA-prisen?
- Sådan må du ikke længere udbetale løn
- Nyt magasin: Cateringvirksomhed har specialiseret sig i det unikke
- Overnatningstal: Danskerne nød sensommeren på hotel
- ’Flink’ oplægsholder: ”Vi skal fejre de positive oplevelser og gøre dem endnu bedre”
- Må du sætte ældre medarbejdere ned i tid?
- Udfordring til branchen: Brug dansk arbejdskraft først
- Turisterne holder kortere ferier men bruger flere penge
- Trend: Når minibaren bliver brandingen
- Tilmelding: Jagten er sat ind på Årets Kok 2019!
- Kender du Årets Tjener 2019?
- Nu kan du smage Årets Kok-mesterværker!
- Undersøgelse: Er bookingportaler ved at overtage restaurantmarkedet?
- Flere regioner kæmper med at tiltrække storforbrugende mødeturister
- HORESTA: Udenlandsk arbejdskraft skal sikre væksten
- Efterlysning: Kan du hjælpe med at godkende praktikpladser?
- HORESTA-direktør diskuterede arbejdskraft i DR2’s Debatten
- Nyt hotelbyggeri til en milliard kroner skudt i gang
- Kursus: Vil du have større indblik i overenskomsten?
- Ny kampagne: Sælger din virksomhed til detail?
- Hvordan markedsfører man sig gennem oplevelser?
-
november
- Trend: Spiselige vandkugler og bæredygtig emballage
- Se alle pletskuddene fra HORESTA Årsdag
- HORESTA-magasin: Få indblik i erhvervets store temaer
- Hvad skal julegaven til medarbejderne koste?
- Madspild: Brug eleverne til at få friske øjne på arbejdsgange
- Udbetaler du sporadisk løn? Vær opmærksom på nye regler
- HORESTA i debat: ”Lad os nu få de ledige i arbejde”
- Ny analyse: Dansk turisme taber markedsandele
- Branchedirektører: ”HORESTA Årsdag giver indsigt i, hvad der er vigtigt”
- Video: Se højdepunkter fra HORESTA Årsdag 2018
- Idémand til krydstogt-eventyr vandt HORESTAs markedsføringspris
- HORESTA-direktør: Digitalisering er en nødvendighed
- Persondata: Er jeres virksomhed blevet kontaktet af denne app?
- Årsdag: Her har du dit overblik
- Totalt udsolgt til HORESTA Årsdag
- Best Western flytter ind hos HORESTA
- Ti kokke og fem tjenere klar til kamp om at blive Danmarks bedste
- Trend: Dessertkok bruger både kageforme og 3D-printere
- Kendt TV-vært klar til at styre HORESTA Årsdag
- HORESTA tilbyder jer et nyt værktøj til medarbejderanalyse
- Kom til eksklusiv gallamiddag, trendseminar og lancering af restaurantguide
- Årsdag: Sådan kan digitalisering styrke restauranter
- Årsdag: Inspirationen og oplevelserne kommer ikke kun fra scenen
- Blog: Filippinske chauffører kører debatten af sporet
- Semifinalister til Årets Kok og Årets Tjener 2019 er fundet
- Vejledning: Hvilke vilde planter må I bruge i køkkenet?
- Nyt Visitor: Tidl. Noma-restauratør vil løfte tacos til et nyt niveau
- Statsminister og erhvervsminister er klar til at møde branchen
- Udenlandske gæster strømmede til hotellerne i september
- Trend: Kaffekampen mellem det autentiske og det automatiserede
- Video: Hotel- og konferencemedarbejdere drøftede udfordringer med Mette Frederiksen
- FAQ: Få svar på jeres spørgsmål om den nye ferielov
- Key note speaker: Sådan bliver du klar til fremtidens forbrugere
- Restaurantguide: Kom til prisuddeling, gallamiddag og inspirerende gastronomisk dag
- Erhvervsskolerne slipper for årlige sparerunder
- Økonom: Fem gode råd til nye restauratører
- Trend: Robothoteller kommer
- Persondatakurser bliver rykket til januar
- HORESTA Årsdag: Flere end 500 har allerede tilmeldt sig
- Bliver plastikservice, takeaway-emballage og sugerør gjort forbudt?
-
december
- Trend: Design din virksomhed til Instagram
- Rekordhøj beskæftigelse: Restauranter er blandt jobmotorerne
- Nye medlemmer strømmer til grøn turismecertificering
- Nu bliver det nemmere at søge tilskud til medarbejdernes efteruddannelse
- Ny kontrolkampagne: Har I styr på brugen af tilsætningsstoffer?
- Sæt middag på højkant til et godt formål
- HORESTA-formand: "En ny virkelighed står for døren"
- Krav: Nu skal cafeer og restauranter have digitale kasseapparater
- Nu kommer der nye regler om moms på gavekort
- Kom til eksklusive HORESTA-arrangementer – kun for hotelmedlemmer
- Sådan kan turismen styrkes i landdistrikterne
- Jobopslag: Alder er ikke bare et tal
- Video: Kantinevirksomhed og kommune skaber succes i fællesskab
- Kom med på eksklusiv hoteltur til Marrakech
- Trend: 360-graders sanselig cocktailoplevelse
- Hoteldirektør får eksklusiv bestyrelsespost
- København og Aarhus klarer sig godt i international hotelkonkurrence
- Stærke HORESTA-profiler bliver en del af nye erhvervshuse
- HORESTA kræver skærpet kontrol på Airbnb-området
- Leverandørkontrakt: Sådan undgår du sort arbejde
- Skal jeres talenter have finpudset kompetencerne?
- Video: Hotelkæde vil tage Danmark med storm
- Oktober oplevede årets hidtil højeste hotelvækst
- Madspildsprojekt slutter: Her er vinderne af en tur til Bocuse d’Or
- HORESTA glæder sig over nye flyruter fra Kina til Danmark
- Trend: Attraktion udvikler fordybende tema-hotel
- Blog: Airbnb-aftale på afveje
- Nyt Visitor går tæt på talentfabrikken i Vordingborg
- HORESTA-analyse: Take away oplever stor vækst
- Aalborg-elever vandt Young Chef-konkurrencen
- Udbetaler I sporadisk løn? Vær opmærksom på nye regler
- Hoteller får sænket energiafgifterne
-
april
-
2019
-
december
- Tredjedelsregel: Sælger I til detail eller andre virksomheder?
- Er I opmærksomme på nye satser for kilometerpenge og rejseudgifter?
- Efterårsferien og nye værelser sikrede oktobervækst
- Kinesiske kokke var tema i P1 Debat
- Erhvervets uddannelser fremhæves for gode praktikpladsmuligheder og efterfølgende jobs
- SusDaneable-netværk: Hvilken statistik har erhvervet behov for om bæredygtighed?
- Nyt branchenetværk på Sjælland skal sikre mere kvalificeret arbejdskraft
- Blog: Slå hårdt ned på svindel med kinesiske kokkeansættelser
- Trend: Umage partnerskaber med fødevarer
- Bæredygtighedsvideo: Sådan blev burgerkæde klimapositiv
- Analyse af danskernes måltidsvaner: Danskerne spiser lige så hyppigt kød som for tre år siden
- Husk skatten hvis I giver gavekort i julegave
- Husk at søge refusion for de timer, som jeres tillidsrepræsentant bruger på sit tillidshverv
- Brandingkampagnes ambassadørkorps toptunes til at fortælle om erhvervet
- Blog: Brandbeskatning med et snuptag
- Danmarks Indsamling søger spisesteder
- Ny finanslov med fokus på velfærd
- Hvem får lettere adgang til udenlandsk arbejdskraft?
- Ja tak! Få støtte til medarbejdernes efteruddannelse
-
november
- HORESTA: Erhvervslivet skal tættere på folkeskolen
- Bæredygtighedsvideo: Letz Sushi var først i Europa
- HORESTA retter hård kritik mod afgiftsstigning
- Regeringen dropper kamp mod unfair konkurrence
- Verdens bedste kokkeassistent er en del af erhvervets brandingkampagne
- HORESTA om klimapartnerskaber: ”Effekt kræver samarbejde og handling”
- Trend: Kontaktløs betaling i kundens kop
- Bæredygtighedsvideo: Ansvarlighed starter allerede med byggeriet
- Bæredygtighedsvideo: Både leverandører og medarbejdere skal inddrages
- Arrangement i København: Mulighed for opkvalificering af medarbejdere
- Restaurantbeskæftigelsen runder 100.000
- Nu er det snart tid til at planlægge julen
- Markedet for take away-mad boomer
- Video med brancheprofiler: ”HORESTA Årsdag giver os noget konkret at arbejde videre med”
- Guldsmeden Hotels vinder turismepris for bæredygtighedsindsats
- Video: Flammekaster, strygekvartet og surprise-indslag på HORESTA Årsdag
- Vi glæder os til at byde dig velkommen til HORESTA Årsdag 2019!
- HORESTA: Danmark skal være nr. 1 i verden
- Grønne løsninger: HORESTA deltager i regeringens klimapartnerskaber
- Nyt Visitor på gaden: ”Bæredygtighed er afgørende for vækst”
- Fulde huse da HOTREC præsenterede erhvervets mærkesager for kommissæren
- HORESTA om turismerekord: ”Med eftersyn af rammevilkår er potentialet endnu større”
- Video: Bartenderforløb kan være springbræt ind i erhvervet
- Nu kan jeres virksomhed byde ind på stort udbud
- Årets Kok og Årets Tjener: Finalisterne er fundet
- Overnatningstal: Flere gæster, men lavere belægning i september
- Trend: Kombinationen af videnskab og mad skaber nye bæredygtige løsninger
- HORESTA: ”Afgifter på engangsservice bør tilgodese de miljørigtige”
- Semifinalisterne er fundet til Årets Kok 2020
- Udsolgt til HORESTA Årsdag – stadig pladser tilbage til branchefest
- Sådan kan I bruge brandingkampagnen
- HORESTA om 100 mio. kr. til opkvalificering: ”Det er et skridt på vejen”
- Årsdag: Community pavilion med oplevelser for enhver
- Trend: Spis din mad på skrald på Zero Waste Bistro i New York
-
oktober
- HORESTA glæder sig over forlængelse af natteværtsordning
- Influencervideo giver forrygende start til brandingkampagne
- HORESTA om ny bæredygtighedsanalyse: Vi har en førerposition
- Ekspert på Årsdag: Det kan vi lære af verdens mest bæredygtige restauranter
- Nu går det løs: HORESTA og 3F starter brandingkampagne
- Blog: Permanent vintertid vil sende foreningslivet og turismen ud i mørket
- Trend: Giganter og nye spillere kæmper om at tilfredsstille forbrugernes fremtidige behov
- Har du tilmeldt dig årets branchefest?
- Gratis tilmelding til MAD Academy første event
- Optaktsvideo: HORESTA Årsdag bliver med plads til inspiration, fordybelse og godt selskab
- Det skal du være opmærksom på ved overgangen til vintertid
- SAS-topchef ved HORESTA Årsdag: ”Bæredygtighed er en nødvendighed”
- HOTREC: ”Klimalovgivning vil ændre måden, hvorpå vi driver virksomhed”
- Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?
- Video: Forudbestil HORESTAs nye hotelanalyse
- Årsdag: Få inspiration til bæredygtig drift af en af verdens største hotelkæder
- Gastronomisk rejsehold: Vil I have hjælp til bedre mad og bundlinje?
- Sidste chance for at tilmelde sig Årets Kok 2020
- Markedsføring: Hvornår må du dele billeder fra egen virksomhed med gæster på?
- Få 3 tips til at gøre en forskel, når du indberetter til eIndkomst
- Trend: Tiltræk gæster gennem deres DNA
- Hvordan bliver jeres mad mere bæredygtig og klimavenlig også med kød på menuen?
- TV2/News satte fokus på nye hotelværelser og rekordsommer
- Sommervækst i hotelerhvervet trods fald fra vigtige markeder i august
- Ny brandingkampagne skydes snart i gang – flere unge skal vælge erhvervet
- Nyt Visitor: Den kødfri bøf er kommet for at blive
- Sidste chance: Seminar giver unik indsigt i hotelerhvervet
- Sidste chance: Tilmelding til Årets Tjener 2020
- Sidste chance for at nominere: MARIA-prisen går til grøn profil i år
- Trend: Ingen sprogbarriere for dine gæster
- HORESTA vinder principiel sejr for medlem: Tilbageholdelse af løn var lovlig
- Møde om ny ferielov: Få styr på indberetning og indbetaling af feriepenge i fryseperioden
- HORESTA: Vigtigt med fokus på vækst i privat sektor
- HORESTA til ny erhvervsminister: Her er vores største udfordringer
- Legat støttede ambitiøs kok på udviklingsrejse
- Branchens største udfordring var tema på News
- Seminar: Stor investor giver sit syn på det københavnske hotelmarked
-
september
- Årsdag: Bliv klogere på forbrugernes nye krav
- Trend: Sådan udfordrer virksomheder gæsteoplevelsen på nye måder
- ”Mangel på arbejdskraft er en fælleseuropæisk udfordring”
- Kom til dialogmøder og deltag i debatten om ny overenskomst
- Har I tænkt oplevelser ind i jeres produkt?
- Seminarer: Banker giver deres syn på dansk økonomi og forbrugernes vaner
- HORESTA præsenterede turismens grønne initiativer for miljøministeren
- Hvem er Danmarks dygtigste tjener?
- Hvem skal være Årets Kok 2020?
- Trend: Virksomheder forener historie og den digitale fremtid
- Vil du hjælpe politiet med nyt overvågningsregister?
- Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?
- Blog: Tak for invitationen, Mette Frederiksen
- Hotelseminar: Eksperter fortæller om vejen til direkte bookinger og mindre kommissioner
- Nye medarbejdere: Hoteller og restauranters beskæftigelsesvækst er igen blandt de højeste
- Arrangement i København: Sådan skræddersyr virksomheden forløb til indvandrere og flygtninge
- Visitor: Sådan imødekommer erhvervet den grønne efterspørgsel
- Seminar: Innovativ hotelkæde fortæller om kommende entré på det københavnske marked
- Trend: Bæredygtighed, natur og overnatning i samspil
- Projekt med succes: Mentorer og sprogmakkere viser flygtninge vej til erhvervet
- Betaling: Har I styr på nye sikkerhedskrav ved køb over internettet (SCA-krav)?
- Nyt Visitor: Mød manden i spidsen for Hotel d’Angleterre
- Vækst fra danskere gjorde juli til historisk hotelmåned
- Hvem synes du skal vinde? I år går MARIA-prisen til grøn profil
- HORESTA: Vi er Danmarksmestre i integration
- Tilmeldingen er åben: Vi ses til HORESTA Årsdag 2019
- Trend: Restaurant vil fjerne alt spild og være mere bæredygtig
- Seminarer: HORESTA lancerer stor hotelanalyse
- ”Der er også nemme veje til at udbyde mere bæredygtige konferencer”
- Video: Konferencecenter: Navneskifte blev også kulturændring
- HORESTA efter politisk forslag: Emballageindsats skal være europæisk
- Guide: Sådan håndterer du væggelus
-
august
- Trend: Virtual reality er en del af fremtidens bar
- Ny fødevareminister på kontrolbesøg
- Geranium-kok bliver næste danske Bocuse d'Or-kandidat
- Blog: Bæredygtighed i restauranterhvervet må ikke blive lig med administration
- Guide: Sådan får I det fulde udbytte af sundhedsordningen
- Video: Hotel og Michelin-restaurant: Sammen vil vi skabe endnu bedre gæsteoplevelser
- Restauranttalenter kæmper om international prestige
- Trend: Sådan ser fremtiden ud for råvarer i storbyen
- Husk I kan få tilskud til efteruddannelse af medarbejderne
- Direktøren bag Michelin-stjernen: ”Jeg skal ikke blande mig i alt”
- Kom til inspirerende NICE Afterparty
- Hvornår er en opsigelse saglig?
- Skal du Nøglehulsmærke virksomhedens produkter?
- Nyt Visitor: Disse gastronomiske profiler vil være verdens bedste kok
- HORESTA afviser flyafgifter
- Debat om overturisme i København: Hvad kan rammerne holde til?
- Har du meldt dig til? Kom til masterclass om vilde planter og plantemad
- Sanketur: HORESTA inviterer på tur til naturens skatte
- Flot vækst på danske hoteller i første halvår
- København: Hotellernes optimisme aftager, mens nye konkurrenter åbner
- Ny ferielov: få styr på indberetningen inden 1. september
- Virksomhed måtte gerne opsige flexjobber pga. bortfald af tilskud
- Kom til masterclass med topkok og ekspert i vilde planter og plantemad
- HORESTA inviterer på urte- og svampetur for restauranter
- HORESTA: ”Taxamangel er et alvorligt problem”
- Danske forlystelsesparker hyldes af gæsterne
- Hoteldirektør: ”Vi skal bruge events til nye samarbejder og tænke langsigtet”
-
juli
- Massive taxaproblemer for hoteller i landdistrikterne
- HORESTA-direktør til unge: ”Vælg en lys fremtid i vores erhverv”
- Kom med på restauranttur til Lissabon
- Disse turister bruger flest penge på restaurant
- Trend: Dine gæsters psykologiske behov er fremtiden
- Nye Airbnb-regler kan koste lokale job
- HORESTA: ”Nu tegnes stregerne til færre – men stærkere – destinationer”
- Opbremsning i antallet af restauranter
- Nyt tiltag skal få arbejdskraft til branchen på Sjælland
- Sundhedsordning – få din medarbejder hurtigere tilbage på arbejde
- Trend: Når brunch gæsterne står i kø
- Drop de symbolske klimaafgifter
- Ny kommissionsformand taler de små virksomheders sag
- Succesfuldt tjenerprojekt i Syddanmark viser vejen
- Kontrolkampagne stiller skarpt på rengøring og vedligeholdelse
- HORESTA anbefaler forlængelse af natteværtsordning
- Green Key og Politiken hylder ’grønt’ forbrugerfokus
- Airbnbs skinnende nye udlejningsloft er blevet helt gennemhullet
- Nye regler om moms på gavekort
- Flere bliver vegetarer og veganere
- Stor vækst i kinesiske turister for hotelbranchen
- Rekordvarm sommer i 2018 gav restaurantrekord
- Sådan kan jeres menuer blive mere bæredygtige
- Trend: Det største kundesegment vokser - hvordan rammer virksomheder de unge?
- Pjece – Hvad betyder samtidighedsferie og den nye ferielov for mig?
- Få gæsterne til at blive længere og skab meromsætning
- HORESTA om Airbnb-regulering: ”Et skridt i den rigtige retning”
- HORESTA: ”Rygeforbud på restauranter løser ikke problemerne med rygning”
- Her er vinderne af Smagprisen 2019
-
juni
- Trend: Restaurantkæde går ind i hotelmarkedet
- Oplysning: Sådan må gæster anvende elløbehjul
- HORESTA: ”Der bliver sendt de rigtige signaler om arbejdskraft”
- To danske restauranter blandt verdens fem bedste spisesteder
- HORESTA: Afgørende med fokus på et stærkt erhvervsliv
- Forbrugerombudsmanden: ”Det er ikke tilladt at afvise kontanter”
- HORESTA Årsdag: Hele erhvervet samles igen til HORESTA Årsdag 2019
- Fhv. miljøminister til SusDaneable-netværk: Vi skal skabe nye grønne løsninger sammen
- Ambitiøst mål: Danmark skal have verdens mest bæredygtige turisme
- Har du sikret dig billet til stor fødevaremesse?
- Kom til gå-hjem-møde om den nye ferielov
- Medlemsfordel: HORESTA laver rabataftale med Q8
- Vil du være ambassadør for branchen?
- Sommerferien står for døren: Guide til ansættelse af unge medarbejdere
- Nyt Visitor: Mød dansk vintalent der er blandt verdens bedste
- Hotellerne havde rekordmange gæster i april
- HORESTA debatterer rammevilkår, bæredygtighed og meget mere på Folkemødet
- Skal jeres unge talent være rollemodel for branchen?
- Smagprisen 2019: HORESTA støtter op om Aarhus’ bedste
- HORESTA ser nyt initiativ som et godt supplement til dansk turisme
- Sådan får I styr på jeres risikoanalyse i egenkontrollen
- Trend: Gammeldags underholdning i nye klæder
- Sony Music advarer mod hotelsvindler
- Blog: Det politiske flertal er rykket – vi ser frem til samarbejdet
- Dagens citat
- HORESTA: ”Vi har brug for en mere nuanceret debat om international arbejdskraft”
- Blog: Uforglemmelige turismeoplevelser kræver samarbejde og fokus på rammevilkår
- Nyt nummer af 1StepAhead: Kom helt tæt på erhvervets udvikling
- Arrangement i København: Bliv matchet med nye bartendere
-
maj
- Trend: Nye markedsføringskanaler bliver taget i brug
- HORESTA-formand genvalgt for to år
- HORESTA: ”Valgkampen bør have erhvervslivet på menuen”
- Bæredygtigt fiskeri: Nyt mærke skal imødekomme efterspørgsel fra restauranter og kantiner
- Den Politiske Bagedyst
- Toppolitiker: ”Arbejdskraft og erhvervslivet er det mest oversete tema i valgkampen”
- SusDaneable: HORESTA-netværk skal styrke erhvervets bæredygtige profil
- S-udspil: Udlændinge skal have arbejdstilladelse før skattekort
- Trend: Nu bliver ”overraskelsesrejser” sat i system
- HORESTA bakker op om hård kurs mod illegal arbejdskraft
- Har du tilmeldt dig? HORESTA inviterer til valgdebat om arbejdskraft
- Visitor: Kæde har erstattet underskud med gæsterekord
- Blog: Dansk turisme er i en bæredygtig, positiv spiral
- Nye stjernekriterier er på vej
- Medlemsarrangement i København: Bliv matchet med nye bartendere
- Europæiske hoteller og restauranter til politikere: Her er vores fem mærkesager
- Kom til HORESTA-debat: Hvor skal arbejdskraften komme fra?
- Video: Væksten kommer ikke af sig selv
- Københavns dygtigste elever blev anerkendt
- Nyt forlig sikrer 460 millioner kroner, der skal styrke arbejdsmiljøet
- Spidskandidat og minister: ”Turisme er både kultur og erhverv”
- HORESTA: ”Udfordringerne omkring arbejdskraft skal tages alvorligt”
- Nu skal I registrere virksomheden, hvis I sælger tobaksvarer
- Branchen til EU-kandidater: Brug for mere arbejdskraft
- Trend: I Japan kan man få specialtilpasset mad via DNA-prøver
- Blog: Madens Folkemøde skal være med til at fremtidssikre erhvervet
- Stort marts-fald i udenlandske hotelovernatninger
- Blog: Hvordan gør vi kagen større?
- Sidste chance: Skal du med til Madens Folkemøde?
- Efterlysning af idéer: Oplever du udfordringer med ansættelse af unge?
- Trend: Kunstinstallation tager gæster på en madrejse
- Fleksjobber kunne opsiges, da personen nåede folkepensionsalderen
- Send lederne på uddannelse i trivsel og psykisk arbejdsmiljø
- Det bliver lettere at holde styr på arbejdstilladelser
- Hoteller fra hele verden går sammen om krav til privat udlejning
-
april
- HORESTA-medlemmer inviteres til Madens Folkemøde
- Era Ora-restauratør: Michelin-stjerne er ikke vores største anerkendelse
- Danmark har Nordens bedste tjenerelever
- Har du tilmeldt dig? HORESTA inviterer til EU-politisk topmøde
- Nordens bedste elever skal findes
- Trend: Når virksomheder løfter nærområdet og omvendt
- Stor bøde på vej for GDPR-overtrædelse
- Medlemsfordel: Helsetjek af el kan betyde store besparelser
- Få inspiration til virksomhedens personalehåndbog
- Få hjælp til at finde den næste medarbejder
- Nye ”turismeeksperter” viser rundt i storbyer
- HORESTA inviterer til EU-politisk topmøde
- HORESTA deltager på Madens Folkemøde. Ses vi ?
- Kontrolkampagne: Har I styr på brugen af tilsætningsstoffer?
- Hver femte flygtning arbejder i hotel- og restauranterhvervet
- Video: Zoo vil sikre, at ikke kun dyrene spiser godt med nye madkoncepter
- Kontrol på vej: Importerer jeres virksomhed selv fisk?
- Husk at varsle sommerferien
- Hotelformand modtog ridderkors af 1. grad
- Freja, Mathias, Stine og Thera løb med guldet
- Airbnb-lov vedtaget – politikerne vil evaluere allerede til efteråret
- Trend: Eventplatform giver mulighed for at tiltrække flere gæster
- Kursus på engelsk: Bliv klædt på til overenskomsten
- Danmark er forsat nordisk mester i turisme
- Han skal få Jensens tilbage til fremtiden
- Turismeskatter og afgifter lempet for 350 mio. kr.: Minister roser HORESTA og medlemmer
- DM i Skills: Danmarks dygtigste elever skal kåres
-
marts
- Trend: Transportable og bæredygtige pods skal give ny form for luksus
- Blog: Med permanent sommertid går turismen mod lysere tider
- HORESTA: ”Positivlisten skal i højere grad passe til virkeligheden”
- Behov for politisk handling for at inddæmme deleøkonomiens skyggesider
- Nye tal: Hver fjerde rekruttering i erhvervet er forgæves
- HORESTA-medlemmer præsenterede erhvervets udfordringer for minister
- Blog: Samarbejde er en forudsætning for turismesucces
- Sidste chance for introrabat på nyt brancheværktøj
- HORESTA m.fl.: ”Problemet med international arbejdskraft risikerer at falde på gulvet i en valgkamp”
- Danskerne går oftere på café end restaurant
- Sidste chance: Har du tilmeldt dig Turismepolitisk Topmøde?
- Brexit: Handler I med Storbritannien?
- Blog: Investeringer i infrastruktur er et rygstød til turismen
- Det skal du være opmærksom på ved overgangen til sommertid
- Trend: Giv dine gæster en mere sanselig oplevelse
- Regeringen vil bane vejen for mere fair konkurrence
- Kursus på engelsk: Bliv klædt på til overenskomsten
- Københavnerne går oftest på restaurant og henter takeaway
- HORESTA: ”Gastro 2025 giver et boost til dansk gastronomi”
- ”Hensyn til Airbnb går forud for tilsyn med presset boligmarked”
- Blog: Sådan forstærker vi dansk gastronomis guldalder
- Workshops: Hvad skal der satses på i din region og lokalområde?
- Hotelmarkedet: Midtjylland fik forrygende start på 2019
- HORESTA: Aftale om udenlandsk arbejdskraft er skridt i den rigtige retning
- Trend: Restauranter der brander sig ved lykke på en alternativ måde
- Konference: Vær med til at sætte kursen for destinationernes fremtid
- Velkommen til de nyeste medlemmer af HORESTA
- Nyt Visitor: Esbjergs hotelmarked er i rivende udvikling
- Er der styr på elinstallationerne? Legelande og forlystelsesparker får besøg
- Nu kommer der undercover-kontrol med salg af tobak og alkohol
- Ferieåret synger på sidste vers – husk at varsle restferie
- Nye regler med skærpet fokus på krænkelser på arbejdspladserne
- Kender du Danmarks næste deltager i Bocuse d’Or?
- Trend: Stol på dine kunder - og spar dem for tid
-
februar
- Airbnb’s vokseværk er flyttet til provinsen
- 3F og HORESTA vil samarbejde om rekruttering af arbejdskraft
- Blog: Konkurstal giver skævt billede
- Video: Ambitiøs hoteludvidelse skal imødekomme nye målgrupper
- PensionDanmark overtager opkrævning til Uddannelses- og Samarbejdsfond for elever
- HORESTA glæder sig over øget kontrol med nye gadekøkkener
- Nu kan du sende ’sikre mails’ via HORESTA.dk
- HORESTA: Obligatorisk kaloriemærkning er ikke løsningen
- Video - Tysk hotel: Vi har store ambitioner for Danmark
- Trend: Eksklusive hoteloplevelser hitter
- Tour de France-start sender dansk turisme i udbrud
- E-mail-svindel førte til berettiget bortvisning af regnskabschefen
- Branchen fremlagde sin ønskeliste for Europa-Parlamentet
- HORESTA: ”Michelin-stjerner har kæmpe betydning for Danmark”
- Michelin-analyse: En stjerne er lig med ’hype’ - men ikke overskud
- Har I styr på reglerne for jobklausuler?
- EU skærper kursen over for bookingportalerne
- Trend: Nu kan du betale med et smil
- Få hjælp til efteruddannelse: Du har penge på kontoen!
- Nyt værktøj: Går jeres medarbejdere glade og tilfredse på arbejde?
- Brexit: Se konsekvenserne af ’No deal’ for jeres britiske medarbejdere
- Erhvervet er fyldt med talenter – lad os hylde dem!
- Søg fonde til efteruddannelse af jeres medarbejdere
- Næsten 9 millioner hotelovernatninger i København i 2018
- HORESTA: Uden udlændinge var vi ikke en gastronomisk supermagt
- Rekordår for hotellerne trods fald i antallet af briter
- Eksklusivt hotelarrangement i Vejle: Hvad efterspørger fremtidens hotelgæster
- Trend: Sansekaffe til gæsterne
- Regeringen vil åbne for kontantfri hoteller og restauranter
- Husk at henvise korrekt i jeres uddannelsesaftaler
- Nyt Visitor: Topkok vil skabe grænseløs gourmetrestaurant
- Turismepolitisk Topmøde 2019: Stærke destinationer – mest værdi for pengene
- Gå-hjem-møde: Vil du blive klogere på persondata og ansættelser?
- HORESTA: Bookingportalers prisklausuler bør forbydes
- Danmarks bedste restaurant- og hotelelever er fundet
- Favoritten løftede guldet ved Årets Kok 2019
- Medlemsmøde: Bliv klogere på den nye ferielov
- Eksklusivt hotelarrangement i Vejle: Få unik indsigt i markedet
- Trend: Tag malerier og møbler med på hotel
-
januar
- HORESTA: ”Dansk koks titel som verdensmester vil uden tvivl tiltrække gastroturister”
- Årets Kok & Årets Tjener: Få din gratisbillet til Formland-messen
- Danske Spil sætter odds på Årets Kok og Årets Tjener
- Konferencier: ”Sejren i Årets Kok betød utrolig meget for mig”
- Video: Hotel bruger utraditionel rekrutteringsmetode
- 250.000 danskere er det glemte guld
- Blog: Bocuse d’Or handler om meget mere end maden
- Video: Københavnske hoteller må kæmpe for høj belægning
- Trend: Få dine gæster - og deres biler - sikkert hjem
- HORESTA roser Airbnb-aftale, men der er lang vej igen
- Har I personalepolitik om sexchikane?
- Wonderful Copenhagen bliver verdens første Green Tourism Organization
- Eksklusivt hotelarrangement: Mød direktøren fra det nye hotel i markedet
- Trend: Eksklusive måltider skaber værdi
- HORESTA-medlem får medhold: Medarbejder var ikke handicappet
- Blog: Krav om kontant betaling er håbløst forældet
- Få unik indsigt i det københavnske hotelmarked
- Røveriplagede hoteller vil droppe kontanter - minister går ind i sagen
- Hotelmarkedet: November vokser sig stærkere og stærkere
- Trend: Lad maden påvirke gæstens velvære
- Har I Danmarks bedste arbejdsmiljø?
- HORESTA: ”VM i håndbold hjælper i en stille hotelmåned”
- Nu er der forbud på vej mod plastbestik og takeaway-bokse m.m.
- Følg optakten til Årets Tjener og Årets Kok på Facebook
- Ny medlemsfordel: Sådan får I styr på persondata
- HORESTA ansætter ny stærk profil til turisme- og oplevelsesøkonomi
- Brug bæredygtighed til at fastholde medarbejdere
- HORESTA: Politikerne underminerer ny Airbnb-lov
- Trend: Afstressningscafeer vinder frem som koncept
- Lovændring i sager vedrørende seksuel chikane - #metoo
- Er I opmærksomme på nye satser?
- Ny rapport: Sådan går det for mødeturismen
- Ny vejledning: Sådan undgår I at lave ulovlig 'spam'-markedsføring
-
december
Dansk Arbejdsgiverforening og Lederne udbyder som noget nyt en fælles uddannelse for ledere i trivsel og psykisk arbejdsmiljø.
Formålet med kurset er at klæde ledere med personaleledelse på til bedre at kunne håndtere udfordringer med og i det psykiske arbejdsmiljø på arbejdspladsen.
Kurset løber over to dage og afholdes i København den 27. september og 25. oktober og Århus den 1. og 28. november.
Prisen for kurset er kr. 6.900 ekskl. moms + ekspeditionsgebyr på kr. 25. Prisen dækker deltagelse og forplejning.
Du kan læse mere om kurset her.
For yderligere information kontakt:

SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Grønt lys til hoteludvidelse i København
13-12-2019
-
Gjorde intet: Fødevarestyrelsen så kinesisk koks seng i lagerrum tre gange
13-12-2019
-
Restauranterhvervets jagt efter de næste 15 mia. kr.
13-12-2019
-
500 parkeringspladser på vej til erhvervslivet i København
13-12-2019
-
Levende havne med tilbud til turister: Kommuner får nu bedre mulighed for at udvikle arealer
13-12-2019
-
3D-printet mad er en teknologi på jagt efter et marked
13-12-2019
-
Flyselskab serverer kaffe i spiselige kopper
13-12-2019
-
Herberg for kvinder modtager vinterstrik fra Danhostel
13-12-2019
-
Indehaver chokeret: En af landets bedste burger-restauranter ramt af voldsom brand
13-12-2019