Hvis jeres virksomhed indbetaler til erhvervets kompetenceudviklingsfonde, så kan I få godtgjort medarbejdere på hovedoverenskomstens deltagelse i kurser og efteruddannelse.

Det er desværre alt for få virksomheder, der gør brug af disse muligheder, og det skal et nyt projekt være med til at lave om på.

I projektet vil to uddannelseskonsulenter stå til rådighed for virksomhederne, når de vil have information om efteruddannelsesmuligheder, og de kan også rådgive om tilskudsregler m.m. Projektet ’Fra springbræt til ståsted’ er støttet af Undervisningsministeriet samt HORESTA og 3F gennem erhvervets kompetenceudviklingsfond.

Jeres virksomhed kan få godtgørelse til både korte og længere forløb for medarbejderne: Få det fulde overblik her.

Medarbejdere kan blandt andet få ny inspiration til oplevelser, kommunikation, madspild, økonomi eller ledelse inden sommersæsonen skal løbes i gang.

Så meget kan I få i tilskud – oveni AUB, VEU- og SVU godtgørelsen

Voksenerhvervsuddannelse 1             20 kr. pr. time

AMU- og akademikurser                      85 kr. pr. time

Øvrige relevante kurser                     140 kr. pr. time

Læs mere her og ansøg digitalt.

Har du medarbejdere på HK Privat/HORESTAs overenskomst?

Der er andre muligheder for disse medarbejdere. I kan læse mere her eller kontakte Marianne Kragh – kragh@horesta.dk.

Har du fået læst?

Det handler om at gøre sine gæster glade

”Legen med maden er en stor del af det at være kok. Hvis du ikke må lege med maden, og hvis du ikke må være kreativ, så udvikler du dig ikke”.
Sådan lyder det fra Christian Kleinert i en video, hvor han bliver brugt som frontfigur for at motivere andre unge til at søge ind på kokkeuddannelsen.

Ny erhvervsuddannelse inden for service og oplevelser

McDonald’s, Letz Sushi, Flammen og Sunset Boulevard er sammen om ny erhvervsuddannelse, der skal medvirke til at løfte serviceniveauet, samtidig med at det giver de unge gode muligheder for at videreuddanne sig.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne