Hvis jeres virksomhed indbetaler til erhvervets kompetenceudviklingsfonde, så kan I få godtgjort medarbejdere på hovedoverenskomstens deltagelse i kurser og efteruddannelse.

Det er desværre alt for få virksomheder, der gør brug af disse muligheder, og det skal et nyt projekt være med til at lave om på.

I projektet vil to uddannelseskonsulenter stå til rådighed for virksomhederne, når de vil have information om efteruddannelsesmuligheder, og de kan også rådgive om tilskudsregler m.m. Projektet ’Fra springbræt til ståsted’ er støttet af Undervisningsministeriet samt HORESTA og 3F gennem erhvervets kompetenceudviklingsfond.

Jeres virksomhed kan få godtgørelse til både korte og længere forløb for medarbejderne: Få det fulde overblik her.

Medarbejdere kan blandt andet få ny inspiration til oplevelser, kommunikation, madspild, økonomi eller ledelse inden sommersæsonen skal løbes i gang.

Så meget kan I få i tilskud – oveni AUB, VEU- og SVU godtgørelsen

Voksenerhvervsuddannelse 1             20 kr. pr. time

AMU- og akademikurser                      85 kr. pr. time

Øvrige relevante kurser                     140 kr. pr. time

Læs mere her og ansøg digitalt.

Har du medarbejdere på HK Privat/HORESTAs overenskomst?

Der er andre muligheder for disse medarbejdere. I kan læse mere her eller kontakte Pia Svane – psv@horesta.dk.

Har du fået læst?

Talentuddannelse: Styrk dine medarbejderes kompetencer

At lede en kompliceret virksomhed som et hotel eller en restaurant kræver en god forståelse af kundernes- og medarbejdernes forventninger foruden samspillet mellem de forskellige funktioner i virksomheden. Det kan virksomhedens medarbejdere blive endnu bedre til på HØS' Talentuddannelse.

Sådan kan I bruge brandingkampagnen

Flere unge skal få øjnene op for mulighederne i hotel-, restaurant- og turisterhvervet, og det skal kampagnen ’Hospitality Career’, som HORESTA og 3F har lanceret, være medvirkende til.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne