Rasmus Kofoed har vundet titlen. Det samme har Michelin-restauratøren Mette Hvarre Gassner. Nu er jagten sat ind på det næste gastronomiske stjerneskud, der skal løfte trofæet og skrive sit navn i historiebøgerne. Tilmeldingen til Årets Kok 2019 er nemlig åben nu!

Vil man gøre sig forhåbning om at overtage titlen fra dette års vinder Jesper Dams Hansen, så skal man indsende en tilmeldingsformular samt en beskrivelse af, hvordan man vil løse en bunden opgave. I år drejer det sig om opskrift, fremgangsmåde og råvareliste til en forret og dessert indeholdende suppe og en varm kage.

I udbudsmaterialet har vi samlet alt, hvad interesserede, deltagere og potentielle deltagere har brug for at vide om konkurrencerne.

Kender du Årets Kok, eller har du selv mod på at tage udfordringen op? Så hører vi meget gerne fra dig. Deadline for tilmelding er den 26. oktober.

Alle danske statsborgere med svendebrev som kok eller tilsvarende udenlandsk uddannelsesbevis kan deltage.

Semifinalerne finder sted den 18. november på Kold College, og finalen er den 2. februar 2019 ved Formland-messen i Messecenter Herning.

Læs også om Årets Tjener 2019 her.

Tina
Projektleder - Konkurrencer
Tina Graff

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Log ind