Årets Kok-konkurrencen tiltrækker hvert år mange tilskuere, men de har aldrig før haft muligheden for at smage på deltagernes mesterværker. Det kan de nu, hvor medaljevinderne i Årets Kok har skabt en chokoladeæske i samarbejde med Mad&Vin i Magasin.
For at markere denne limited edition-chokoladeæske var vinderen af Årets Kok 2018, Jesper Dams Hansen fra Restaurant Babette i Vordingborg, mødt op i Magasin på Kgs. Nytorv for at give smagsprøver på sin kunnen. I æsken er hans dessert fra konkurrencen i foråret lavet til et chokoladestykke, og det samme har man gjort med sølvvinderen Marc Foged Stockmarr og bronzevinderen Kristoffer Ringsing.
Jesper Dams Hansen skabte et tilløbsstykke i stormagasinet, og man skulle være hurtigt for at få en smagsprøve. Selv fortalte han, at det har været en drøm at vinde konkurrencen, og at det har været en sjov oplevelse nu også at kunne se sit navn på en chokoladeæske.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Hotelvæksten spreder sig til hele landet
17-01-2025
PRESSEKLIP
-
HORESTA melder om stærkt 2024
17-01-2025
-
Satte priserne ned med 40 procent: Tilbud har fyldt bordene på restaurant
17-01-2025
-
Djurs Sommerland fornyer sig med tidlig åbning og nye oplevelser i 2025
17-01-2025
-
Sådan fordeler internationalt turistboom sig i landets kommuner
17-01-2025
-
Fritidsjob under forvandling: Nu kan unge løse flere opgaver på hoteller og i restauranter
17-01-2025
-
Charlottehaven henter erfaren profil til lejlighedshotel
17-01-2025