”Legen med maden er en stor del af det at være kok. Hvis du ikke må lege med maden, og hvis du ikke må være kreativ, så udvikler du dig ikke”.

Sådan lyder det fra Christian Kleinert i en video, hvor han bliver brugt som frontfigur for at motivere andre unge til at søge ind på kokkeuddannelsen.

Videoen er produceret af SkillsDenmark, og her optræder Christian som en fantastisk ambassadør for faget over for sine jævnaldrende. Han stråler af dedikation og motivation på vejen mod at opnå det perfekte resultat. Noget, som han har demonstreret, at han kan til fingerspidserne. I efteråret løb han nemlig med bronzemedaljen ved VM i Skills, der blev afviklet i Abu Dhabi.

Christian lægger ikke skjul på, at det koster mange kræfter og meget tid at udvikle sig som kok.

”Men det handler hele tiden om at rykke grænser, at blive dygtigere og gøre sine gæster glade”, fortæller Christian, som i videoen bliver suppleret af sin dygtige læremester, Vivi Schou fra Restaurant Babette.

Kursus i elevoverenskomsten

Kl. 09.00 - 15.00

HORESTA inviterer til kursus i elevoverenskomsten indgået mellem HORESTA Arbejdsgiver og 3F.

Synlighed på nettet og mere trafik til egen hjemmeside og egen online booking

Kl. 09.00 - 16.00

Få flere direkte bookinger og nedbring udgifterne til kommissioner!

Nu kan I få hjælp til at tage kontrollen over virksomhedens markedsføring og styrke jeres synlighed på nettet. Målet med kurset er at drive flere bookinger til egen hjemmeside og spare på kommissionerne til bookingportalerne.

Log ind