”Legen med maden er en stor del af det at være kok. Hvis du ikke må lege med maden, og hvis du ikke må være kreativ, så udvikler du dig ikke”.

Sådan lyder det fra Christian Kleinert i en video, hvor han bliver brugt som frontfigur for at motivere andre unge til at søge ind på kokkeuddannelsen.

Videoen er produceret af SkillsDenmark, og her optræder Christian som en fantastisk ambassadør for faget over for sine jævnaldrende. Han stråler af dedikation og motivation på vejen mod at opnå det perfekte resultat. Noget, som han har demonstreret, at han kan til fingerspidserne. I efteråret løb han nemlig med bronzemedaljen ved VM i Skills, der blev afviklet i Abu Dhabi.

Christian lægger ikke skjul på, at det koster mange kræfter og meget tid at udvikle sig som kok.

”Men det handler hele tiden om at rykke grænser, at blive dygtigere og gøre sine gæster glade”, fortæller Christian, som i videoen bliver suppleret af sin dygtige læremester, Vivi Schou fra Restaurant Babette.

Flere end 1.000 folkeskoleelever blev klogere på erhvervet

Mens gastronom-, tjener- og receptionistelever dystede i konkurrencekøkkenerne ved DM i Skills, havde HORESTA og 3Fs brandingkampagne, Hospitality Career, stillet op med både selfie-stand, spørgehjørne og brancheambassadører. Ambassadørerne stod klar til at dele deres passion for og viden om branchen med de mange folkeskoleelever, der slog vejen forbi Bella Center den 16.-18. januar.

Talentuddannelse: Styrk dine medarbejderes kompetencer

At lede en kompliceret virksomhed som et hotel eller en restaurant kræver en god forståelse af kundernes- og medarbejdernes forventninger foruden samspillet mellem de forskellige funktioner i virksomheden. Det kan virksomhedens medarbejdere blive endnu bedre til på HØS' Talentuddannelse.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne