Danmarks Indsamling kulminerer med et stort TV-show på DR den 2. februar 2019, og her har jeres virksomhed muligheden for at gøre tilværelsen bedre for nogle af dem, der er dårligst stillet i verden.

Danmarks Indsamling opfordrer nemlig alle Folketingets 179 politikere til at sætte sig selv på auktion. Enten i form af en frokost eller en middag på en restaurant eller en anden oplevelse, som de selv finder på. Det har de gjort før med stor succes, således var 52 politikere fra alle Folketingets partier på auktion i 2018. Og politikerne er faktisk rigtigt gode til selv at skabe omtale på de sociale medier om, hvilke restauranter, de spiser på.

Se alle de bedste hammerslag fra 2018 her.

Hvordan kan I bidrage

I kan vælge at være med på følgende måde:

- Give en gratis frokost inkl. drikkevarer til Folketingspolitikeren og vinderen af auktionen

- Give en gratis middag inkl. drikkevarer til Folketingspolitikeren og vinderen af auktionen

Danmarks Indsamling parrer politikerne med de enkelte restauranter ud fra valgkreds, afstand til bopæl eller Christiansborg i midten af januar 2019. Derefter får I besked.

Gå til tilmeldingen her.

Tilmelding senest den 1. januar 2019

Når alle jeres dejlige auktioner er kommet ind, hører I fra Danmarks Indsamling, der tilbyder jer en markedsføringspakke med tips til Sociale Medier, pressemeddelelse, logo fra Danmarks Indsamling og et diplom, I kan sætte i vinduet. Og når auktionerne er online fredag den 18. januar, så modtager I et direkte link til jeres auktion, så I selv kan være med til at skaffe omtale og bud på auktionen.

Med andre ord: Gør det som I er bedst til. Men giv danskerne en mulighed for at opdage det, samtidigt med at I skaber værdi og direkte hjælp til nogle af verdens fattigste mennesker.

Har du fået læst?

Nyt projekt har brug for din hjælp: Vær med til at løse madspildsproblemet

Lad os blive endnu bedre til at udnytte råvarerne til fordel for miljøet og virksomhedernes økonomi. Sådan lyder ambitionen i et nyt projekt, som HORESTA, Hotel- og Restaurantskolen, DTU fødevareinstituttet, Stop Spild af Mad og PlanMiljø står bag. Her er målet at finde og sprede metoder til at optimere råvareudnyttelse og reducere madspild i selvstændige restauranter og hotelrestauranter.

Guides: Sådan inddrager du medarbejderne i kampen mod madspild

Ved du, hvor det meste madspild opstår i din virksomhed? Og hvordan inddrages medarbejderne i at håndterer problemet? Som en del af HORESTAs nye madspildsprojekt køres der en række indsatser for at inspirere virksomhederne til at nedbringe madspildet og gøre det til et fælles projekt blandt medarbejderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne