Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Da Putin sendte tropper over grænsen til Ukraine, brød den konflikt, der har ulmet siden annekteringen af Krim-halvøen i 2014, ud i lys lue, og siden har landene været i krig. Derfor arbejder en række nødhjælpsorganisationer målrettet på at skaffe madvarer og andet udstyr til Ukrainerne.

To af disse er Bevar Ukraine og Aid Ukraine Denmark, som begge netop har modtaget en donation af blandt andet møbler, der tidligere har været brugt af gæsterne på Avenue Hotel Copenhagen, som drives af kæden Brøchner Hotels. Det skriver Turisme 24.dk.

Hotelkæden fortæller, at man sædvanligvis donerer møbler, der skal skiftes ud eller på anden vis er i overskud, til organisationer, der fokuserer på Danmark, men i lyset af situationen i Ukraine har man denne gang valgt at kigge ud over landets grænser.

Derfor har Brøchner Hotels overdraget 110 senge, 110 puder og dyner, 50 sengetæpper, 130 sengeborde, 68 skriveborde, 68 stole, 60 lamper, 60 fjernsyn samt 36 lænestole, som hidtil har udgjort en del af interiøret på det danske hovedstadshotel, til de to organisationer.

Læs hele historien på turisme24.dk

Planer om stort luksushotel lever atter

Egentlig havde investoren lagt sin egen plan om et nordjysk luksushotel i graven, fordi projektet blev for dyrt. Men efter at en ny partner har meldt sig i projektet, lever drømmen på ny.

Log ind