Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det er ikke alt, flypassager må have i håndbagagen. Det ved de fleste, men mange glemmer det og har alligevel noget, som for eksempel security i Billund Lufthavn hver dag må inddrage. Meget af det er uåbnet og fejler ingenting, og derfor gemmer security i lufthavnen de ting, som stadig kan bruges, hvorefter de så doneres til Blå Kors Danmark. Det skriver Standby.dk.

Blå Kors bruger genstandene i deres varmestuer, herberger og væresteder, hvor andre får glæde og gavn af de ting, der er blevet inddraget. Og ikke kun security bidrager. Skulle der være noget tilsvarende i lufthavnens Lost and Found, gives dette også til Blå Kors.

Udover at samarbejde med Blå Kors har Billund Lufthavn også en samarbejdsaftale med Cystisk Fibrose Foreningen om opstilling af indsamlingsmontre forskellige steder i lufthavnen, hvor gæsterne kan putte penge af forskellige valutaer i. Pengene tælles op én gang om året, og så fordobler Billund Lufthavn det indsamlede beløb.

Læs hele historien på standby.dk

Danske hotelmøbler skal gøre gavn i Ukraine

Møbler og andet udstyr fra et dansk hovedstadshotel skal fremover gøre livet lidt lettere for både civilbefolkningen i Ukraine og nogle af de indbyggere, som krigen har sendt på flugt.

Log ind