Den internationale fødevareudstilling Bite Copenhagen er lige om hjørnet. Bella Centeret forvandles den 30. – 31. august til et mekka for alle professionelle med interesse i den nyeste udvikling i fødevarebranchen.

HORESTA, Copenhagen Cooking & Food Festival og Greater Copenhagen – Fremtidens Madmekka sætter under Bite Copenhagen fokus på lokale fødevarer og højere kvalitet i kantiner, restauranter og storkøkkener ved et arrangement den 31. august fra kl. 9.00-14.00. Du kan læse mere og tilmelde dig her

Arrangementet vil blandt andet have oplæg af stjernekokke og brancheeksperter, som kan inspirere din drift. Eventet sluttes af med en food walk på messen, hvor der er rig lejlighed til netværk.

Gratis adgang med registrering

Få adgang til Bite Copenhagen, ved at registrere dig HER. Læs mere om udstillere, program og speakers på www.bitecopenhagen.dk.

Om messen

På Bite Copenhagen kan deltagerne opleve flere end 150 internationale og danske udstillere, talere og frontløbere, når de serverer deres kreative idéer inden for gastronomi, råvarer, kunstig intelligens, social ansvarlighed, økologi, bæredygtighed, alternative proteinkilder, emballage, superfoods og teknologi. Alt sammen pakket ind i velsmagende og overraskende nyheder.

Bite Copenhagen afholdes i tilknytning til det internationale fødevaretopmøde ”World Food Summit - Better Food for More People”, og i tæt samarbejde med den førende danske fødevarebranche, samt Copenhagen Cooking & Food Festival. Som noget helt nyt, kan du deltage i World Food Summit – Bella Center Copenhagen, og være med til at sætte dit præg, på den internationale udvikling. Se det fulde program, og registrer dig her.

MCH klar til Skandinaviens største rejsemesse

Safari er årets tema på Ferie for Alle, FFA, der afvikles fredag til søndag i Messecenter Herning, over 20 rejsebureauer har bud på denne ferieform. ”I alt har vi næsten 1.000 udstillere,” siger MCH’s projektchef for rejsemessen, Anders Ladefoged Mortensen, til Standby.dk.

Kendte kokke gæster Showkøkkenet på Madværkstedet

Der er blandt mange eksperter enighed om, at vi gør klimaet en tjeneste ved at skære ned på kødet, og derfor har Madværkstedet i år stort fokus på grønne alternativer. Det gælder også i Showkøkkenet, der er eventområdet i messens 'Kød & Fisk'-oplevelseszone - her beskæftiger man sig med kød ud fra et moderne perspektiv, men man finder også inspiration et helt andet sted.

Mentaltræning ledte michelinkok til VM-guld

Det er Brian Mark Hansens navn, der står som vinder af Bocuse d'Or 2023, men han er blevet bakket op af en hel kreds af gastronomiske entusiaster som bl.a. som Kenneth Hansen fra Svinkløv Badehotel og Francis Cardenau og Christian Ebbe, tidligere køkkenchefer på Søllerød Kro, der har lagt deres tid gratis for at få sejren til Danmark, skriver Børsen. Hertil kommer hans assistent Elisabeth Madsen og hele Bocuse d’Or Danmark Akademiet.

Log ind