Vil du inspireres til, hvordan du kan balancere økonomien, når du køber mere lokalt, økologisk og højere kvalitet? Og vil du opleve en hyggelig og lærerig dag med inspirationsoplæg fra store kokkeprofiler og brancheeksperter med en efterfølgende rundvisning på Bite i gode kollegers selskab?

Copenhagen Cooking & Food Festival, HORESTA og Greater Copenhagen – Fremtidens Madmekka sætter fokus på lokale fødevarer og højere kvalitet i kantiner, restauranter og storkøkkener ved et arrangement under BITE-messen.

Arrangementet er målrettet køkkenchefer, kantineledere og beslutningstagere fra private storkøkkener og finder sted i Bella Center fredag d. 31. august 2018 kl. 9.00-14.00.

Program:

På dagen kan du blandt andet høre om, hvordan en bæredygtig indstilling transformerede stjernekokken Matt Orlandos fra Amass-restaurant på Refshaleøen.

Herefter er der blandt andet fokus på syltning og fermentering, samt oplæg og smagsprøver ved Ronny Isvik fra Københavns Madhus. Desuden kommer Francis Cardenau, som fortæller om, hvordan han efter et helt liv på toprestauranter nu dyrker nu sine egne økologiske grøntsager i et stråtækt hus på landet.

Deltagerne vil også få indblik i et nyt HORESTA-projekt, som har til formål at reducere madspild i storkøkkener, hvorefter dagen slutter med en guidet Food Walk på Bite.

Hvad koster det?

Deltagelse er gratis takket være støtte fra Greater Copenhagen – Fremtidens Madmekka og HORESTA.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Tilmelding sker ved at sende en mail til sigrid@thefoodproject.dk. Din tilmelding skal indeholde dit navn, titel, email, ansættelsessted, CVR-nummer og p-nummer. Pladserne fordeles efter først til mølle-princippet.

Ved spørgsmål kontakt Sigrid Gjessing på tlf. 28 58 43 19 eller sigrid@thefoodproject.dk.

Snart findes Danmarks næste Bocuse d’Or-kok

Kenneth Toft-Hansen kunne tidligere i år lade sig hylde som verdens bedste kok, da han vandt Bocuse d'Or i Lyon. Nu starter jagten på hans efterfølger, der forhåbentlig skal gøre Danmark til det første land siden Frankrig i 2005 og 2007 til at vinde konkurrencen to gange i træk.

Kom til madspildsseminar ved Bite Copenhagen

eSmiley inviterer til et fagligt seminar om madspildsmålinger med mening. Virksomheden deler ud af sin ekspertviden og præsenterer konkrete værktøjer for deltagerne, så de enkelt og effektivt kan forebygge og reducere madspild i deres virksomheder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne