Vil du inspireres til, hvordan du kan balancere økonomien, når du køber mere lokalt, økologisk og højere kvalitet? Og vil du opleve en hyggelig og lærerig dag med inspirationsoplæg fra store kokkeprofiler og brancheeksperter med en efterfølgende rundvisning på Bite i gode kollegers selskab?

Copenhagen Cooking & Food Festival, HORESTA og Greater Copenhagen – Fremtidens Madmekka sætter fokus på lokale fødevarer og højere kvalitet i kantiner, restauranter og storkøkkener ved et arrangement under BITE-messen.

Arrangementet er målrettet køkkenchefer, kantineledere og beslutningstagere fra private storkøkkener og finder sted i Bella Center fredag d. 31. august 2018 kl. 9.00-14.00.

Program:

På dagen kan du blandt andet høre om, hvordan en bæredygtig indstilling transformerede stjernekokken Matt Orlandos fra Amass-restaurant på Refshaleøen.

Herefter er der blandt andet fokus på syltning og fermentering, samt oplæg og smagsprøver ved Ronny Isvik fra Københavns Madhus. Desuden kommer Francis Cardenau, som fortæller om, hvordan han efter et helt liv på toprestauranter nu dyrker nu sine egne økologiske grøntsager i et stråtækt hus på landet.

Deltagerne vil også få indblik i et nyt HORESTA-projekt, som har til formål at reducere madspild i storkøkkener, hvorefter dagen slutter med en guidet Food Walk på Bite.

Hvad koster det?

Deltagelse er gratis takket være støtte fra Greater Copenhagen – Fremtidens Madmekka og HORESTA.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Tilmelding sker ved at sende en mail til sigrid@thefoodproject.dk. Din tilmelding skal indeholde dit navn, titel, email, ansættelsessted, CVR-nummer og p-nummer. Pladserne fordeles efter først til mølle-princippet.

Ved spørgsmål kontakt Sigrid Gjessing på tlf. 28 58 43 19 eller sigrid@thefoodproject.dk.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Det skal være sjovt at undgå madspild

Mindre madspild er ikke en ny tanke i HORESTA. Men hvor det tidligere var et rent økonomisk spørgsmål, som kunne forvandle røde bundlinjer til sorte, er der i dag også et tydeligt miljøaspekt i det. Og HORESTAs medlemmer har det sjovt med at finde på nye ideer, skriver Planet-Tech.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne