’Nordhavn Manufactory’ er navnet på Løgismose Meyers fødevarefabrik i Københavns Nordhavn. Her er det kun fantasien, der sætter grænser i forsøget på at udvikle nye råvarer og fremtidens fødevarer. Men fageksperterne arbejder dog ikke alene. Målet er nemlig også at indgår partnerskaber med restauranter, så produkterne matcher deres behov.
Blandt samarbejdspartnerne er Mikkeller. Bryggeriet har nemlig udviklet en hvidskimlet ølpølse i samarbejde med Nordhavn Manufactory.
”Det var en enormt sjov mulighed for at kombinere Nordhavn Manufactorys nørderi inden for bakterier og fermentering med elementer fra vores ølbrygning. Og vores gæster er glade for pølsen. Den rummer en god historie, den er tilpas anderledes og smager i øvrigt fantastisk”, fortæller Vibeke Yan Si Tan Larsen, der er kvalitetsansvarlig hos Mikkeller.
Læs hele historien for Løgismose Meyers udviklingsplatform og om deres ambitioner for fødevarer og samarbejder i det nye Visitor her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025