Hvordan får vi nicheproduktion af lokale madoplevelser og fødevarer med høj kulinarisk kvalitet til at blive en lige så stor succes som økologi? Og hvor findes de bedste råvarer egentlig? En ny HORESTA Masterclass vil blandt andet fortælle, hvordan man objektivt kan tale om kvalitet i en given råvare fra et bestemt område.
Disse spørgsmål er omdrejningspunktet for en Masterclass, som HORESTA er værter for på Aarhus Food Festival den 9. september kl. 10.00-12.30.
Deltagerne kan blandt andet høre om:
Kokkens erfaringer fra det kulinariske rejsehold
Madoplevelserne bliver løftet i hele landet med rådgivning og ideudveksling mellem kokkene. Få tips og tricks til at udvikle dit menukort og forbedre det med lokale fødevarer.
Professorens fornemmelser for smag
Kogekunst og smagens fysiske dimension. At lave mad bliver i høj grad en øvelse i at frembringe en ønsket mundfølelse. Få inspiration til mere spændende og alsidigt køkken med masser af overraskelser.
Bønder og kokkens satsning på det kulinariske spor som forretning
Hvordan kan man kortlægge en kulinarisk kvalitet, og derudover også være objektiv, når man taler om kvalitet i en given råvare fra et bestemt område (terroir)? Hvordan får vi nicheproduktion af lokale madoplevelser og fødevarer med høj kulinarisk kvalitet til at blive en lige så stor succes som økologi?
Du kan læse mere om programmet og tilmelde dig her. Det er gratis for medlemmer af HORESTA inkl. entré til Food Festival.

SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025