”Det er super fedt”.
Sådan siger 18-årige Mathias Dyhr Rothmann, der til daglig arbejder på Restaurant Næs på Røsnæs, efter han sammen med sin jævnaldrende makker lørdag aften vandt guld ved de nordiske mesterskaber for kokkeelever.
Mathias har cirka et år tilbage af sin uddannelse. Nu har konkurrencen fået ham til at drømme.
”En dag kunne jeg godt tænke mig at åbne mit eget lille sted ud på landet ude ved vandet tæt på skov og lokale råvarer. Måske omkring Kalundborg eller Slagelse. Men det skal nok være på Vestsjælland”.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025