Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det var en ærlig restauratør, der i dagene mellem jul og nytår meldte ud på sociale medier, at han var nødt til at køre et ekstraordinært tilbud for at få gæster nok til sin restaurant i januar. Det skriver Midtjyllands Avis.
Derfor annoncerede han, at der ville komme en stor rabat på hele aftenmenuen med 40 procent rabat på al maden på aftenkortet i januar måned.
Det gav stor succes, fortæller forpagter på restauranten, Rasmus Nilsson.
”Jeg skulle finde noget, der genererede overskud. Så tænkte jeg, at det her måske kunne virke og det gjorde det i den grad - Det er fuldstændigt stukket af. Folk har været så søde til at komme og støtte.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025