Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Restaurantkæden Flammen offentliggør nu deres indtræden på det svenske marked, hvilket markerer kædens første internationale ekspansion i flere år og en vigtig milepæl i kædens strategiske udvikling.

"Jeg er enormt stolt over at kunne afsløre, at vi for første gang i mange år træder ind på nyt territorium – Restaurant Flammen går nu ind på det svenske marked!" skriver CEO Piet Klein på LinkedIn.

Forberedelserne til ekspansionen har været undervejs i flere måneder, hvor Flammen har arbejdet intensivt med at analysere det svenske marked.

Restaurant Flammen planlægger at åbne deres første svenske restaurant i anden halvdel af 2025.

"Vi glæder os selvsagt enormt til at erobre nye hjerter og smagsløg i Sverige og byde vores svenske gæster velkommen," afslutter Piet Klein.

Flammen åbner stor restaurant i Silkeborg

Restaurant Flammen har slået dørene op til en ny restaurant i Silkeborg. Den nye lokation får plads til 300 daglige gæster og markerer endnu et skridt i kædens ambitiøse ekspansion.

Flammen henter svensk landechef til ekspansion

Kædens svenske væksteventyr er rykket tættere på virkelighed, efter at ny profil er hentet ind til at stå i spidsen for ekspansionen. Flammen oplever samtidig rekordresultater og vil også åbne flere restauranter i Danmark.

Log ind