Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Stjernekokken Michael ’Miv’ Pedersen og revisor Karsten Jensen lancerer et nyt restaurantkoncept i Aalborg under navnet Tabu Catering. Konceptet fokuserer på skræddersyede fester og unikke madoplevelser på en lejet ø, der tidligere var en del af Aalborg Camping.
Ifølge Karsten Jensen kan området udvides til flere hektar og eventuelt bruges til festivaler. Tabu-navnet stammer fra Pedersens restaurant, der gik konkurs i september 2023, men blev reddet af Jensen kort efter. Jensen og Pedersen deler værdier og visioner for projektet, som udspringer af deres mangeårige venskab og fælles ambitioner i restaurationsbranchen.
Læs hele historien på Fodevarewatch.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025