Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Første spadestik til den nye Hotel- og Restaurantskolen er nu kommet 266 mio. kroner nærmere virkelighed med en (g)astronomisk uddeling fra Nordea-fonden. Projektet har et samlet budget på 600 mio. kr., og med fondens støtte er byggeriet nu fuldt finansieret og meget tæt på at kunne realiseres.

”Vi er utroligt glade for Nordea-fondens støtte. Den gør os i stand til at indfri vores vision om at skabe en nytænkende fagskole for gastronomi og værtskab med moderne faciliteter, der er designet til at understøtte værkstedsbaseret undervisning, og udvikle et gastronomisk campusmiljø, der kan samle elever, lokale og branchens ildsjæle,” siger direktør for Hotel- og Restaurantskolen, Søren Kristensen.

Holder tidsplanen, er det forventningen, at den nye skole kan tages i brug i 2028. Indtil da fortsætter undervisningen i de eksisterende bygninger.

Grundlæggende elevkursus (online)

Kl. 10.00 – 11.00.

Online kurset er for ledere og oplæringsansvarlige, som har med elevernes ansættelsesforhold at gøre.

På kurset kan du møde arbejdsmiljøchef, Vivi Nedergaard Lambert fra HORESTA.

People & Culture Manager program 2026 - Module 4 - ENGLISH

<b>People & Culture Manager program 2026 - ENGLISH </b>
The dates for the programme: 3 March, 12 May, 1 September, and 3 November 2026.
The programme is structured around four modules – all sessions run from 9:00 AM to 12:00 PM.

People & Culture Manager forløb 2026 - Vest

<b>People & Culture Manager forløb 2026 </b>
Forløb for Vest, 3. februar, 5 maj, 25 august og 27. oktober 2026.
Uddannelsen er bygget op omkring fire moduler – et i hvert kvartal, alle dage fra kl. 9:00 – 13:00. 

Log ind