Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Første spadestik til den nye Hotel- og Restaurantskolen er nu kommet 266 mio. kroner nærmere virkelighed med en (g)astronomisk uddeling fra Nordea-fonden. Projektet har et samlet budget på 600 mio. kr., og med fondens støtte er byggeriet nu fuldt finansieret og meget tæt på at kunne realiseres.

”Vi er utroligt glade for Nordea-fondens støtte. Den gør os i stand til at indfri vores vision om at skabe en nytænkende fagskole for gastronomi og værtskab med moderne faciliteter, der er designet til at understøtte værkstedsbaseret undervisning, og udvikle et gastronomisk campusmiljø, der kan samle elever, lokale og branchens ildsjæle,” siger direktør for Hotel- og Restaurantskolen, Søren Kristensen.

Holder tidsplanen, er det forventningen, at den nye skole kan tages i brug i 2028. Indtil da fortsætter undervisningen i de eksisterende bygninger.

Erhvervspraktik og åben virksomhed

HORESTA vil gerne præsentere to spændende initiativer, som kan hjælpe vores medlemmer med at tage de første skridt for fremtidens rekruttering, give de unge et unikt indblik i vores branche og inspirere til et fremtidige karrierevalg.

Log ind