Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurant Flammen fejrer 15 års jubilæum ved at flytte og relancere sin første restaurant i Kolding med et opdateret indretningskoncept.
Kæden, stiftet af familien Rosenfeldt Sunddal, er vokset fra en sønderjysk kro til 17 restauranter, med fire nye planlagt i Danmark i 2025.
Adm. direktør Piet Klein fremhæver et rekordår i 2023 med næsten tredoblet resultat før skat til 14 mio. kr. og ambitioner om ekspansion, herunder indtog på det svenske marked.
Flammen ser muligheder i Sverige, hvor markedet mangler lignende koncepter.
Læs hele historien på Fødevarewatch.dk (kræver login)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelstars Union indfører nye kriterier fra 2025
07-12-2024
-
Minister støtter plan for outdoorturisme
07-12-2024
-
Hotel Faaborg Fjord kåret som Danmarks bedste
07-12-2024
-
Ledigheden steg svagt i november
07-12-2024
-
Madklubben åbner midlertidig restaurant efter brand
07-12-2024
-
Splittelse om arbejdskraft skaber debat i regeringen
07-12-2024
-
Nyt hotel skal sætte skub i Thyborøns turisme
07-12-2024