Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Bager- og cafekæden, Lagkagehuset, har tilsluttet sig European Chicken Commitment og forpligter sig derigennem til at sikre langsommere voksende kyllinger, der samtidig får mere plads. Det skriver Fødevarewatch.dk.

Selv begrunder Lagkagehuset samarbejdet med en interesse i dyrenes velfærd og det at gøre tingene på den bedst mulige måde, og kæden fortæller videre, at man arbejder på at presse sine leverandører til at følge med på ambitionerne så hurtigt som muligt.

Implementeringen sker frem mod 2025 og tilslutningen til European Chicken Commitment sker både i den danske, britiske og amerikanske del af forretningen.

Læs hele historien på fødevarewatch.dk

Landsdækkende cafékæde dropper turbokylling

Fremover vil det være fortid med turbokylling på tallerkenen i Vivaldi. Den succesrige cafékæde, der åbnede sin første café tilbage i 1999, og i dag har 19 caféer landet over, har nemlig valgt at fjerne den omdiskuterede kylling fra menuen. Samtidig sætter kæden krav om bedre plads og naturligt lys til kyllingerne.

Log ind