Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Bager- og cafekæden, Lagkagehuset, har tilsluttet sig European Chicken Commitment og forpligter sig derigennem til at sikre langsommere voksende kyllinger, der samtidig får mere plads. Det skriver Fødevarewatch.dk.
Selv begrunder Lagkagehuset samarbejdet med en interesse i dyrenes velfærd og det at gøre tingene på den bedst mulige måde, og kæden fortæller videre, at man arbejder på at presse sine leverandører til at følge med på ambitionerne så hurtigt som muligt.
Implementeringen sker frem mod 2025 og tilslutningen til European Chicken Commitment sker både i den danske, britiske og amerikanske del af forretningen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Der skal flere el-ladestandere ud i landdistrikterne
03-05-2024
-
Lær at forbedre din virksomheds indtægter
03-05-2024
-
Har medarbejderne ret til fri på Grundlovsdag?
03-05-2024
PRESSEKLIP
-
HORESTA styrker den grønne profil: Ansætter ny chef for bæredygtighed og certificering
03-05-2024
-
”Endnu en god sparringspartner”: Hoteldirektør indtræder i nordjysk turistbestyrelse
03-05-2024
-
Endnu et grønt stempel af hotel i København
03-05-2024
-
En ting afholder dansk økonomi fra at klare sig endnu bedre
03-05-2024
-
På hans restaurant afhænger menuen af kokkens humør - men én ting, går han aldrig på kompromis med
03-05-2024
-
Risskov Rejser har ny direktør på plads
03-05-2024