Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Kursus- og konferencecentret Konventum, tidligere kendt som LO-Skolen, har fået ny administrerende direktør.

Den nye direktør er Henrik Ingemand, der kommer fra en stilling som General Manager hos Gate Gourmet. Han tiltræder den 2. april. Det skriver Sjællandske Nyheder.

- Det har været vigtigt for os at finde en ny administrerende direktør, der er god til både forretningsudvikling og ledelse, siger Ejner K. Holst, bestyrelsesformand i Konventum A/S.

Ejner K. Holst forklarer, at bestyrelsen har valgt netop Henrik, fordi han har mange års ledererfaring på direktionsniveau og dyb viden og erfaring indenfor både hotel- og restaurantsektoren. Konventum har de senere år haft forskellige direktører, så opgaven har været at finde den helt rigtige til den videre udvikling.

 

Læs hele historien på sn.dk

 

Udnævner ny direktør for konferencecenter

At få flere slags nye kunder ind i butikken er en af de bundne opgaver, som den nytiltrådte direktør for det sjællandske kursus- og konferencecenter Konventum skal bruge sin hverdag på at løse.

Danmarks bedste konferencekokke er klar til EM i Holland

Maden udgør som regel en stor del af vurderingen, når konferencegæster skal bedømme udbyttet og den samlede oplevelse af et arrangement på hoteller og konferencecentre. Derfor er det også helt på sin plads, at konferencekokkene har deres eget Danmarksmesterskab, mener sammenslutningen Danske Konferencecentre, der for andet år netop har været vært for konkurrencen.

Log ind