Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Menuen er dynamisk, tilgangen er legende, og så går den aarhusianske Restaurant Hærværks aldrig på kompromis med bæredygtigheden. Det fortæller Rune Lund Sørensen, der er kok og ejer af restauranten, stolt som noget af det første. Det skriver Jyllands-Posten.
Som hædersmærke for de principper kan restauranten da også både fremvise den grønne Michelinstjerne, som de fik tildelt i 2023 og det økologiske guldmærke, der betyder, at mellem 90 og 100 pct. af det, gæsterne får på tallerkenen, er økologisk.
Og når det ikke er økologien, der dikterer retterne, er det i høj grad vind, vejr, og de små, lokale producenter og leverandører, der gør det, fortæller Rune Lund Sørensen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Fortsat fremgang i hotelovernatninger i september
13-11-2025
-
Sunset Boulevard lander ny direktør
13-11-2025
-
Rekordvækst i Københavns Lufthavn i årets første tre kvartaler
13-11-2025
-
Burger King satser stort på kinesisk ekspansion
13-11-2025
-
Restauratør i opråb over udeserveringsgebyr: Ét bord koster 12.000 kr.
13-11-2025
-
Debatindlæg: Venstre vil stramme reglerne for korttidsudlejning
13-11-2025
-
HORESTA sætter spot på flytrafikken til Hotel Insights 2025
13-11-2025
-
Kold College vinder Young Chef 2025
13-11-2025
-
Turismepulje skal skabe aktivitet – ikke skrivebordsprojekter
13-11-2025