Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I øjeblikket er der godt en måneds tid til, at de danske børn vinker farvel til lærere samt skolebøger for en stund og tager hul på årets sommerferie. Hos Scandlines kan man godt mærke, at højsæsonen nærmer sig. Allerede nu omtales antallet af sommerbookinger som værende rekordstort. Det skriver Standby.

”Vi oplever en stor interesse for at sejle med os og kan godt mærke, at der bliver kigget flittigt på afgangene i dagene omkring skolernes sommerferie. Allerede nu kan vi se, at vi har 33 procent flere prebookinger end sidste år,” siger salgs- og marketingdirektør Terese Lund Johannesen.

I runde tal venter Scandlines, at næsten 75.000 passagerer vil tage færgen fredag, lørdag og søndag i den første weekend af skolernes sommerferie.

Læs hele historien på standby.dk.

Danskerne gav hotellerne sommerrekord – men bekymringerne er alligevel store

Da den sidste omgang restriktioner bortfaldt i februar, var der næppe mange i hotelerhvervet, der turde tro på, at sommeren ville byde på en samlet overnatningsvækst for branchen. Særligt i hovedstaden savnede man de internationale besøgende. Ikke desto mindre var der i juni, juli og august 13,6 pct. flere overnattende på hotellerne sammenlignet med rekordåret i 2019.

Log ind