Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I en tid hvor danskerne søger mod måltidskasser og færdiglavede retter, vil fødevareministeren vende udviklingen i convenience, så Danmark ikke ender som en ”takeaway-nation”. Det skriver Fødevarewatch.

Derfor har fødevareminister Jacob Jensen (V) igangsat projektet ’Fortiden i fremtidens mad’, som sættes i gang i dag på Madens Folkemøde på Lolland - et arrangement med fokus på madvaner og madkultur. 

Målet med projektet er, at politikere, iværksættere, detailhandlen og forbrugerne sammen skal genopdage værdien af hjemmelavet mad.

Du kan læse hele historien på fodevarewatch.dk

Flammen henter svensk landechef til ekspansion

Kædens svenske væksteventyr er rykket tættere på virkelighed, efter at ny profil er hentet ind til at stå i spidsen for ekspansionen. Flammen oplever samtidig rekordresultater og vil også åbne flere restauranter i Danmark.

Log ind