Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I en tid hvor danskerne søger mod måltidskasser og færdiglavede retter, vil fødevareministeren vende udviklingen i convenience, så Danmark ikke ender som en ”takeaway-nation”. Det skriver Fødevarewatch.
Derfor har fødevareminister Jacob Jensen (V) igangsat projektet ’Fortiden i fremtidens mad’, som sættes i gang i dag på Madens Folkemøde på Lolland - et arrangement med fokus på madvaner og madkultur.
Målet med projektet er, at politikere, iværksættere, detailhandlen og forbrugerne sammen skal genopdage værdien af hjemmelavet mad.
Du kan læse hele historien på fodevarewatch.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Protester mod turisme spreder sig i Europa
11-07-2025
-
Wolt udvider trods underskud
11-07-2025
-
Cirkusbygningen satser bredt efter renovering
11-07-2025
-
Københavns Lufthavn i international topplacering
11-07-2025
-
Madklubbens omsætning faldt
11-07-2025
-
Naturhotel i hængekøjer åbner i Nordsjælland
11-07-2025
-
Direktør opsagt efter seks år på fynsk hotel
11-07-2025