Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I en tid hvor danskerne søger mod måltidskasser og færdiglavede retter, vil fødevareministeren vende udviklingen i convenience, så Danmark ikke ender som en ”takeaway-nation”. Det skriver Fødevarewatch.
Derfor har fødevareminister Jacob Jensen (V) igangsat projektet ’Fortiden i fremtidens mad’, som sættes i gang i dag på Madens Folkemøde på Lolland - et arrangement med fokus på madvaner og madkultur.
Målet med projektet er, at politikere, iværksættere, detailhandlen og forbrugerne sammen skal genopdage værdien af hjemmelavet mad.
Du kan læse hele historien på fodevarewatch.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025