Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Langs de danske kyster kan man opleve at det skvulper rundt med kakaofarvet vand og klumper af smattede alger. Det fænomen hedder fedtemøg og i år er det dukket op tidligere end normalt, samtidig med at der er mere af det.
Og det vækker bekymring hos HORESTA, da rigtig meget turisme foregår langs Danmarks kyster.
”Nogle områder er mere ramt end andre og det betyder jo, at flere gæster vil samle sig på et mindre område, fordi der simpelthen er nogle steder, man vil søge væk fra. På den måde bliver kysterne mindre attraktive, fordi oplevelsen for en mængde gæster vil blive forringet - både fordi vandet er ulækkert, men også fordi der vil være flere mennesker på mindre plads,” sagde vice adm. direktør i HORESTA, Jeppe Møller-Herskind, til P1 Orientering.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025