Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det er svært at klage over prisen på den nye restaurantkæde Bouillon. Og selvom prisen er skruet helt ned på den franske bistro, så er det stadig lykkedes at levere et overskud i første regnskab. Det skriver Finans.
Den første restaurant åbnede på Frederiksberg i september sidste år og i april i år åbnede der en Bouillon i Aarhus. Og så er det planen, at den franske bistro skal indtage Odense til september.
Frederiksberg restauranten kom ud af 2023 med et overskud på 678.000 kr.
Læs hele historien på finans.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyt klimaregnskab fra VisitDenmark viser turismens CO2-aftryk
22-10-2024
-
Tuborgfondet støtter unge madentreprenører med 3,8 mio. kr.
22-10-2024
-
Ny fond skal booste investeringer i kystturismen
22-10-2024
-
Regeringen satser på bæredygtig vækst i turismen frem mod 2030
22-10-2024
-
Regeringen vil booste turismen ved at ændre lukkelov
22-10-2024
-
Unge trækker besøgstallene op i restaurationsbranchen
22-10-2024
-
Minister afviser turistskat og bekymringer om overturisme i København
22-10-2024